Usher (AP)

Ο Usher, ο διάσημος καλλιτέχνης της R&B, ανέφερε ότι αρκετές αναρτήσεις του στο X/Twitter χάθηκαν έπειτα από την σύλληψη του Σον «Diddy» Κομπς. Ο τραγουδιστής υποστήριξε ότι ο λογαριασμός του παραβιάστηκε, δηλώνοντας: «Ο λογαριασμός παραβιάστηκε!». Αφού ανέκτησε τον έλεγχο του, κάλεσε την κοινότητα του να τον δει την ίδια μέρα στην εκδήλωση του στο Intuit Dome.

Αφού ανακάλυψε την απώλεια των tweets του, πολλοί θαυμαστές του παρατήρησαν τη σύνδεση της κακής τύχης του με την σύλληψη του Diddy, που ήταν στενός φίλος του Usher επί 30 χρόνια. Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Diddy συνελήφθη και αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες για εκβιασμούς, σωματεμπορία και βία κατά γυναικών, όπου και δήλωσε αθώος σε δικαστήριο του Μανχάταν.

Ο Diddy, ως επιδραστικός παραγωγός, έχει αναδείξει πολλούς καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων είναι και ο Usher, ο οποίος γνώρισε μεγάλη επιτυχία στα τέλη της δεκαετίας του ’90, και συνεχίζει να παραμένει δημοφιλής με επιτυχίες όπως το “Yeah!” και «Εξομολογήσεις μέρος ΙΙ». Πηγή: ethnos.gr