Λίαμ Πέιν (AP)

Εκπρόσωποι από τη βιομηχανία της μουσικής και του θεάματος διεθνώς εκφράζουν τη θλίψη τους μετά τον θάνατο του Λίαμ Πέιν, πρώην μέλους των One Direction, σε ηλικία 31 ετών. Ο Πέιν βρήκε τον θάνατο από πτώση από μπαλκόνι ξενοδοχείου στην Αργεντινή. Σε ανακοίνωσή του, το MTV χαρακτήρισε την είδηση ως «βαθιά λυπηρή» και εξέφρασε τη συμπαράστασή του στην οικογένεια, τους φίλους και τους θαυμαστές του.

Μια δήλωση από τους συντελεστές του X Factor, όπου αναδείχθηκε ο Λίαμ Πέιν, ανέφερε την «συντριβή» τους από το γεγονός και υπογράμμισαν το ταλέντο του και την κληρονομιά που θα αφήσει στη μουσική. Ο τραγουδιστής και συνθέτης Τσάρλι Πουθ ανέβασε μια φωτογραφία τους και επιβεβαίωσε τη θλίψη του για την απώλεια του φίλου του.

Ο αρχηγός των Oasis, Λίαμ Γκάλαχερ, τόνισε τη σημασία της ζωής, δηλώνοντας ότι «η ζωή είναι πολύτιμη και μπορείς να την έχεις μόνο ΜΙΑ ΦΟΡΑ». Το ιρλανδικό δίδυμο Jedward και το συγκρότημα Backstreet Boys εξέφρασαν επίσης τα συλλυπητήρια τους, αναφέροντας ότι τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τον πόνο που αισθάνονται.

Αμέσως μετά τη γνωστοποίηση της είδησης, θαυμαστές συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο όπου έγινε το περιστατικό, ανάβοντας κεριά στη μνήμη του. Ανάμεσά τους, η Μαρτίνα Μπελαούστγκι δήλωσε: «Είμαι συντετριμμένη» και μοιράστηκε τις αναμνήσεις της από τον τραγουδιστή, καθώς και τη σύνδεση που είχε με τα τραγούδια του κατά την εφηβεία της.

Ο μουσικός παραγωγός Zedd επεσήμανε την fragility της ζωής και την ανάγκη για ευγένεια, υπογραμμίζοντας ότι ποτέ δεν γνωρίζουμε τι περνούν οι άλλοι. Ο Ρόνι Γουντ από τους Rolling Stones δήλωσε ότι ήταν τυχερός που συνεργάστηκε μαζί του.

ΟΛοι αυτοί οι φόροι τιμής από προσωπικότητες του καλλιτεχνικού κόσμου αποδεικνύουν την επιρροή που είχε ο Λίαμ Πέιν στη μουσική σκηνή και τις καρδιές των θαυμαστών του.

Πηγή: ethnos.gr