Νατάσσα Μποφίλιου

Η Νατάσσα Μποφίλιου είχε πρόσφατα την ευκαιρία να μιλήσει στην εκπομπή «Buongiorno» του MEGA, όπου συναντήθηκε με τη Φαίη Σκορδά και έκανε λόγο για την υποστήριξη του κοινού στις συναυλίες της. Αναφέρθηκε επίσης στα αρνητικά σχόλια που συχνά δέχεται καθώς και στην προσωπική της ζωή.

Σχετικά με την εμπειρία των παραστάσεών της, δήλωσε: «Είναι μια ευθύνη κι είναι κάτι που απολαμβάνουμε πολύ. Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει το ρεπερτόριό μας και ταυτίζεται με τις αγωνίες μας». Η τραγουδίστρια περιέγραψε τις συναυλίες της ως έναν ασφαλή χώρο για τους θεατές, ανεξαρτήτως ηλικίας. «Το να βλέπεις τους ανθρώπους της φυλής σου είναι απαραίτητο για να δημιουργήσεις και να επικοινωνήσεις. Τα τραγούδια μας έχουν σκοπό να γεμίζουν τον άνθρωπο που τα ακούει με δύναμη και ελπίδα».

Αναφερόμενη στα αρνητικά σχόλια, τόνισε ότι δεν τα βιώνει προσωπικά. «Ξέρω ότι πίσω από το πρόσωπό μου κρύβεται η επίθεση στην άποψη. Είμαι σίγουρη με τις απόψεις μου και νιώθω καλά με αυτές», δήλωσε. Επιπλέον, σημείωσε ότι αυτό που πραγματικά έχει σημασία είναι πώς νιώθεις για τον εαυτό σου: «Σημασία έχει πώς κοιμάσαι το βράδυ, πώς νιώθεις για εσένα και τους ανθρώπους γύρω σου».

Σχετικά με την πολιτική, η Νατάσσα ανέφερε ότι αν και της έχει γίνει πρόταση να ασχοληθεί, δεν το έχει σκεφτεί μέχρι στιγμής. «Θεωρώ τον εαυτό μου ενταγμένο σε συλλογικότητες και οργανωμένους αγώνες», δήλωσε, εστιάζοντας στην οικογενειακή της ανατροφή και την επιρροή που αυτή έχει στην προσέγγισή της.

Κλείνοντας, μίλησε για τον σύντροφό της, τονίζοντας τη σημασία του στην προσωπική της ζωή. «Είναι ήρεμη δύναμη και ακριβώς αυτό που χρειάζομαι. Στην οικογένειά μου είχαμε τη νοοτροπία του “πάμε”, αλλά με μια δόση πλέον σκέψης και προγραμματισμού», συμπλήρωσε.

Πηγή: ethnos.gr