Diddy (AP)

Η Τζανίς Σμολς Κομπς, μητέρα του Sean «Diddy» Combs, έκανε την πρώτη της δήλωση σχετικά με τις σοβαρές κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο γιος της. Μιλώντας στο US Weekly, εξέφρασε τη βαθιά της θλίψη και την απογοήτευσή της για την κατάσταση, λέγοντας: «Είναι αποκαρδιωτικό να βλέπω τον γιο μου να κρίνεται όχι για την αλήθεια, αλλά για μια αφήγηση που δημιουργήθηκε από ψέματα».

«Το να γίνω μάρτυρας σε αυτό που φαίνεται να μοιάζει με δημόσιο λιντσάρισμα του γιου μου, πριν καν έχει την ευκαιρία να αποδείξει την αθωότητά του, είναι πόνος αφόρητος για να τον εκφράσω με λόγια», προσθέτει, υπογραμμίζοντας την ανάγκη να ακουστεί και η πλευρά του Σον. Αναγνωρίζει ότι ο γιος της έχει κάνει λάθη στο παρελθόν, αλλά επισημαίνει πως αυτό δεν τον καθιστά ένοχο για τις τρέχουσες κατηγορίες.

η Τζανίς συνεχίζει, αναφερόμενη στα ζητήματα που προκύπτουν γύρω από την αλήθεια και τα ψέματα: «Μερικές φορές, η αλήθεια και το ψέμα μπλέκονται τόσο στενά που γίνεται τρομακτικό να παραδεχτείς ένα μέρος της ιστορίας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πιστεύω ότι η νομική ομάδα του γιου μου επέλεξε να διευθετήσει την αγωγή της πρώην κοπέλας αντί να την αμφισβητήσει μέχρι τέλους».

Οι δηλώσεις της υπογραμμίζουν τη θλίψη της για την αναστάτωση που αντιμετωπίζει η οικογένειά της: «Είναι πραγματικά οδυνηρό να βλέπω τον κόσμο να στρέφεται εναντίον του γιου μου τόσο γρήγορα και εύκολα για ψέματα και παρανοήσεις». Τέλος, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι «αυτά τα ψέματα προέρχονται από εκείνους που αναζητούν οικονομικό όφελος και όχι δικαιοσύνη», προειδοποιώντας για τις συνέπειες που μπορούν να έχουν οι ψευδείς κατηγορίες για αληθινά θύματα σεξουαλικής βίας.

Πηγή: ethnos.gr