Μαντώ (NDP Photos)

Η Μαντώ συμμετείχε πρόσφατα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» του MEGA, όπου συζήτησε τη διαδρομή της στο μουσικό χώρο και τις προσωπικές της θυσίες. Η αγαπημένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε σε μια σημαντική στιγμή της καριέρας της: «Από μικρή ονειρευόμουν να κάνω καριέρα στην Αμερική, αλλά οι συγκυρίες δε με βοήθησαν στο να πετύχω αυτό που ήθελα. Το τραγούδι μου “Where you are” το ηχογράφησα και το έδωσα στην Jessica Simpson. Τότε έμεινα έγκυος και προτίμησα να κάνω την οικογένειά μου».

Αναφερόμενη στις πιο σκανδαλώδεις στιγμές της, είπε: «Με ενόχλησε όταν τραγουδούσα στην Αυστραλία το “My heart will go on” και κάποιοι τύποι έσπαγαν πιάτα. Οι πιο ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού ήταν όταν κάποιος μού έκοψε μια τούφα από τα μαλλιά μου. Επίσης, ένας θαυμαστής μου είχε κάνει τατουάζ το πρόσωπο μου. Αυτό είναι τιμητικό».

Σχετικά με τις επιλογές που έχει κάνει στη ζωή της, τόνισε: «Η θυσία που έχω κάνει για την καριέρα μου είναι ότι άργησα κάπως να κάνω παιδιά. Θα μπορούσα να είχα γίνει μητέρα στα είκοσι μου. Προτίμησα να επικεντρωθώ και να αναπτυχθώ στην καριέρα μου για να μη το μετανιώσω αργότερα».

Στην προσωπική της ζωή, δήλωσε: «Αυτή τη στιγμή είμαι “happily single”. Περνάω φάσεις που αποζητώ τη μοναξιά και άλλες που δεν το θέλω καθόλου. Αν τα παιδιά μου δεν συμπαθούν κάποιο σύντροφό μου, θα πρέπει να μου πουν τον λόγο και εγώ θα σεβαστώ την άποψή τους. Αυτή τη στιγμή δε με απασχολεί ο γάμος, αλλά στη ζωή ποτέ μη λες ποτέ».

Πηγή: ethnos.gr