Η Pink στα AMA’s 2022 (AP)

Η Pink ανακοίνωσε ότι οι επόμενες τέσσερις προγραμματισμένες συναυλίες της περιοδείας «Summer Carnival Tour» αναβάλλονται. Η ροκ σταρ προχώρησε σε αυτήν την ανακοίνωση μέσω ανάρτησης στο Instagram το πρωί του Σαββάτου. «Για λόγους που δεν μπορώ να ελέγξω, πρέπει να αναβάλουμε τις επόμενες τέσσερις συναυλίες μας στο Lincoln, το Sioux Falls, το Milwaukee και το Des Moines», ανέφερε.

Η τραγουδίστρια εξέφρασε την απογοήτευσή της για την κατάσταση, λέγοντας: «Είμαι τόσο απογοητευμένη που μοιράζομαι αυτά τα νέα, αλλά εργαζόμαστε για να επαναπρογραμματίσουμε κάθε μία από αυτές τις συναυλίες το συντομότερο δυνατό. Τα εισιτήρια σας θα εξακολουθούν να ισχύουν». Επιπλέον, υπογράμμισε ότι «περισσότερες πληροφορίες» θα δημοσιευτούν σύντομα.

Αρχικά, η Pink επρόκειτο να εμφανιστεί στο Λίνκολν της Νεμπράσκας την Κυριακή και στο Sioux Falls της Νότιας Ντακότας τη Δευτέρα. Οι αναβληθείσες συναυλίες έρχονται μόλις λίγους μήνες μετά την ακύρωση της συναυλίας της στην Βέρνη της Ελβετίας τον Ιούλιο, λόγω αδιευκρίνιστης ασθένειας. Οι θαυμαστές της έχουν αρχίσει να ανησυχούν για την κατάσταση της υγείας της, καθώς οι φήμες σχετικά με πιθανό πρόβλημα υγείας φουντώνουν.

«Σας ευχαριστώ για την κατανόησή σας. Ανυπομονώ να σας δω όλους πολύ, πολύ σύντομα», κατέληξε στην ανάρτησή της, στέλνοντας «αγάπη και υγεία σε όλους».

Πηγή: ethnos.gr