Μαρία Λεκάκη

Η Μαρία Λεκάκη σε μια σπάνια τηλεοπτική της συνέντευξη μίλησε για την προσωπική της ζωή, την εκάστοτε επιλογή της να αποφεύγει τις συνεντεύξεις, καθώς και για τα κρίσιμα ζητήματα κακοποίησης που επηρεάζουν τις γυναίκες. Μαζί με τη συμπρωταγωνίστριά της Ελένη Ουζουνίδου, η ηθοποιός αναφέρθηκε στα νέα γυρίσματα των ταινιών «Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή;», στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Αρχικά, η Μαρία Λεκάκη, με χιούμορ, δήλωσε: «Έχω πάρα πολλά να πω», αναφερόμενη στην σπανιότητά της να δίνει συνεντεύξεις. Όσον αφορά το ρόλο της στην ταινία, περιέγραψε τον χαρακτήρα της Φωφώς Τσιντικίδου, μια κοπέλα που κακοποιείται από τον πατέρα της και προσπαθεί να βρει στήριγμα στην πίστη της. «Μου άρεσε πάρα πολύ που μου είπε ο Αλέξανδρος Ρήγας να κάνω αυτόν τον ρόλο», πρόσθεσε.

Η ηθοποιός τόνισε τη σοβαρότητα της κατάστασης που αφορά την γυναικεία κακοποίηση: «Είναι τραγικό αυτό. Είμαι ‘παγωμένη’ όσον αφορά τα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης των γυναικών, όπως φαντάζομαι και όλος ο κόσμος». Εξέφρασε την επιθυμία της να προστατεύσει την κόρη της από τέτοιες εμπειρίες, σημειώνοντας ότι είναι δυναμικό κορίτσι.

Από την πλευρά της, η Ελένη Ουζουνίδου περιέγραψε τον ρόλο της στην ταινία, όπου υποδύεται μια καταπιεσμένη γυναίκα με όνειρο να γίνει ηθοποιός, ενώ ανέφερε ότι δεν τη σεβάστηκε ποιος ρόλος θα αναλάβει, καθώς ήθελε απλά να συμμετάσχει στην ταινία. Η ζωή της Μαρία διατυπώθηκε πιο προσωπικά, καθώς αποκάλυψε ότι απολαμβάνει τη φύση στην Κερνίτσα, όπου διαμένει με την κόρη της.

Πηγή: ethnos.gr