Η Μαρία Ηλιάκη με τον σύζυγό της και την κόρη τους (Copyright: Instagram)

Η Μαρία Ηλιάκη παραχώρησε μια ειλικρινή και συγκινητική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», όπου αναφέρθηκε σε σημαντικά θέματα της ζωής της. Η μητέρα της, που έχει φύγει από τη ζωή, ήταν ένα από τα κεντρικά σημεία της συζήτησης. Στην πιο φορτισμένη στιγμή της συνέντευξης, η Ηλιάκη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, εκφράζοντας πόσο της λείπει και πόσες αναμνήσεις τη στοιχειώνουν, ειδικά όταν έρχεται σε διαφωνίες με την κόρη της. «Όταν η κόρη μου μού λέει “δε σε αγαπάω”, είναι σαν μαχαιριά στην καρδιά, γιατί θυμάμαι πως το έλεγα κι εγώ στη δική μου μαμά», είπε, δείχνοντας τον αντίκτυπο της απώλειας στην καθημερινότητά της.

Η συζήτηση εξελίχθηκε προς τη μητρότητα, με την κόρη της, Κατερίνα, να είναι πλέον το επίκεντρο της ζωής της. Ωστόσο, η Ηλιάκη παραδέχτηκε ότι βιώνει δυσκολίες σ’ αυτή τη νέα φάση. Εξομολογήθηκε ότι νιώθει ψυχική και σωματική κούραση από τις απαιτήσεις της μητρότητας και εξέφρασε την ενόχλησή της για τις συνεχείς ερωτήσεις σχετικά με το αν σκοπεύει να αποκτήσει άλλο παιδί. «Τι σημαίνει ‘ένα παιδί ίσον με κανένα;’» διερωτήθηκε, τονίζοντας ότι η Κατερίνα είναι το παν για εκείνη.

Αναφερόμενη στη σχέση της με τον Νίκο Μουτσινά, η Ηλιάκη μίλησε με θερμά λόγια για την κοινή τους πορεία, αν και οι επαγγελματικοί τους δρόμοι έχουν χωρίσει τα τελευταία χρόνια. «Με τον Νίκο κάναμε πολύ παρέα και έχω μόνο καλά να θυμάμαι», τόνισε, προσθέτοντας ότι συνεχίζει να τον παρακολουθεί με τρυφερότητα. Παρά την απόσταση που υπάρχει, η εκτίμηση και η αγάπη για εκείνον παραμένει.

Η συνέντευξη αυτή άφησε έντονα συναισθηματικά αποτυπώματα και αναδείκνυε τις προκλήσεις και τις ομορφιές της ζωής, επισημαίνοντας τη σημασία των σχέσεων και των συναισθημάτων.

Πηγή: ethnos.gr