Η Χριστιάννα Κατσιέρη θα εκπροσωπήσει τη χώρα στα Μις Υφήλιος (Copyright: Instagram)

Η Χριστιάνα Κατσιέρη θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο διαγωνισμό Μις Υφήλιος 2024, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στο Μεξικό στις 15 Νοεμβρίου. Η 20χρονη καλλονή έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό το 2023 μέσα από την συμμετοχή της στο ριάλιτι «My Style Rocks», όπου εντυπωσίασε με την παρουσία της και έφτασε κοντά στον τελικό.

Η Χριστιάνα, που κατάγεται από τον Πειραιά, σπουδάζει Αισθητική και Δερματολογία στην Κύπρο. Πριν από τον διαγωνισμό Μις Υφήλιος, το 2022 κατέκτησε τον τίτλο «MISS GS Hellas» και εκπροσώπησε τη χώρα μας και στο «MISS Earth». Παρά τη συμμετοχή της στις οντισιόν του GNTM το 2021, δεν κατάφερε να προχωρήσει.

Αναφερόμενη στη συμμετοχή της στα Μις Υφήλιος 2024, η Χριστιάνα δήλωσε: «Νιώθω απίστευτη τιμή και ενθουσιασμό που μοιράζομαι μια ματιά από την επίσημη φωτογράφισή μου για τα καλλιστεία Miss Universe! Είμαι τόσο υπερήφανη που εκπροσωπώ τη χώρα μου σε μια τόσο μεγάλη διεθνή σκηνή. Ευχαριστώ όλους όσους με στήριξαν σε αυτή τη διαδρομή, αυτό είναι μόνο η αρχή! Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα καθώς συνεχίζω να προετοιμάζομαι για τη μεγάλη μέρα!».

Στο Instagram, έχει πάνω από 20.000 ακολούθους και συχνά μοιράζεται φωτογραφίες από την προσωπική και επαγγελματική της ζωή. Μετά την αποχώρησή της από το «My Style Rocks», είχε εκφράσει την ευγνωμοσύνη της και τόνισε ότι τίποτα δεν τελειώνει εδώ, καθώς αναμένονται πολλά νέα πράγματα.

Πηγή: ethnos.gr