Χάλι Μπέρι (Copyright: Instagram)

Η Χάλι Μπέρι ανήρτησε ένα βίντεο στο Instagram που αιφνιδίασε τους θαυμαστές της, καθώς εμφανίζει τις μασχάλες της με αρκετή τρίχα. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μοιράστηκε κάποιες στιγμές από τη διαδικασία μεταμόρφωσης του χαρακτήρα της για την επερχόμενη ταινία της, «Never Let Go». Στη λεζάντα της ανάρτησης, σημείωσε: «Φτιάχνοντας τη Momma. Ένας από τους πιο σύνθετους χαρακτήρες που είχα την ευχαρίστηση να ενσαρκώσω. Το #NeverLetGo είναι παντού στους κινηματογράφους!».

Η Μπέρι γελούσε μαζί με τη στυλίστρια Norma Patton-Lowin στο πρώτο κλιπ, ρωτώντας την: «Τι έκανες, Νόρμα;». Η στυλίστρια απάντησε, «Τα πράγματα που σου κάνω», εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της για την ευκαιρία να συνεργαστούν και να δημιουργήσουν τον χαρακτήρα.

Οι αντιδράσεις των θαυμαστών δεν άργησαν να έρθουν, με κάποιον να σχολιάζει «Ω Θεέ μου, με τρόμαξες!!! Ευχαριστώ τον Θεό που αυτό είναι για μια ταινία». Άλλοι χρήστες προσέφεραν αστεία σχόλια σχετικά με την εμφάνιση των τριχών, όπως: «Δόξα τω Θεώ. Κορίτσι με φόβισες για ένα λεπτό…» και «Το πώς ένιωσε η καρδιά μου όταν είδα τις τρίχες στη μασχάλη σχεδόν κατέστρεψε δεκαετίες της καψούρας μου».

Αυτή η εμφάνιση διαφέρει εντελώς από το εντυπωσιακό μεταλλικό φόρεμα που φορούσε η ηθοποιός κατά την πρεμιέρα της ταινίας στη Νέα Υόρκη στις 17 Σεπτεμβρίου, όπου εντυπωσίασε με την κομψότητά της. Στην εκδήλωση, τη συνόδευε ο σύντροφός της, Van Hunt.

Πηγή: ethnos.gr