Ανθή Φακιδάρη (Copyright: Instagram)

Η Ανθή Φακιδάρη, ένα 21χρονο μοντέλο από τις Σέρρες, έκανε ιστορία περπατώντας στην πασαρέλα του fashion show του Victoria’s Secret, το οποίο πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που το σόου επιστρέφει μετά το 2018, έπειτα από διάφορες κατηγορίες για σεξισμό και έλλειψη συμπεριληπτικότητας.

Μετά την εμφάνισή της, η Ανθή μοιράστηκε την εμπειρία της μέσω ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ανέβασε φωτογραφίες από την πασαρέλα και τα backstage, εκφράζοντας τα συναισθήματά της στην λεζάντα της ανάρτησής της. Συγκεκριμένα, σημείωσε: «Τι αξέχαστη βραδιά! Περπατώντας στην πασαρέλα για τη Victoria’s Secret έμοιαζε με όνειρο, ένα που είχα από μικρό κοριτσάκι. Το να έχω φτάσει ως εδώ και να μοιράζομαι τη σκηνή με τόσο απίστευτα μοντέλα είναι πέρα από κάθε φαντασία μου. Αυτό είναι απόδειξη ότι τα όνειρα βγαίνουν πραγματικά αληθινά. Ποτέ μην αφήσεις κανέναν να σου πει ότι δεν μπορείς να τα καταφέρεις, γιατί αν συνεχίσεις να πιστεύεις, θα συμβεί. Ευχαριστώ όλους όσους με στήριξαν στην πορεία, αυτό είναι για εσάς! Μικρή Ανθή, σε έκανα περήφανη».

Η εμφάνιση της Ανθή αποτελεί ορόσημο, επισημαίνοντας τη σημαντική επανένταξη του fashion show και τη νέα εποχή του οίκου μόδας, με την ελπίδα για περισσότερη ποικιλία και συμπερίληψη στο μέλλον.

Πηγή: ethnos.gr