Παναγιώτης Μπουγιούρης (NDP Photos)

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης μοιράστηκε την εμπειρία του από την καριέρα του κατά την εμφάνισή του στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» του Action24, την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου. Με αφορμή τη συμμετοχή του στην ταινία «Καπετάν Μιχάλης», αποκάλυψε ότι χρειάστηκε να πάρει 10 κιλά για να αποδώσει πιστά τον ρόλο του Κρητικού ήρωα, ενός επαναστάτη και λεβεντάνθρωπου.

«Χρειάστηκε να πάρω δέκα κιλά για έναν ρόλο. Δεν ήταν απαιτούμενο αυτό, εμένα μου βγήκε», δήλωσε ο ηθοποιός. Αναφέρθηκε επίσης στη διαδικασία που ακολούθησε, σημειώνοντας ότι τα ρούχα που φορούσαν ήταν αυθεντικά κομμάτια από προσωπικές συλλογές, και ήθελε να βελτιώσει την κορμοστασιά του ήρωα που ενσάρκωνε. «Όταν μας έφεραν τα υπέροχα ρούχα, σκέφτηκα ότι έπρεπε να γεμίσουν με έναν τρόπο», πρόσθεσε.

Ο Μπουγιούρης, που παραδέχθηκε ότι συνήθως είναι λιτοδίαιτος, ανέφερε ότι συχνά ξεχνάει να φάει, δείχνοντας έτσι την αφοσίωση του στην τέχνη και τους απαιτητικούς ρόλους που αναλαμβάνει. Η κουβέντα του είχε ενδιαφέρον, καθώς αποκάλυψε την προσέγγισή του στη δουλειά και τις θυσίες που είναι διατεθειμένος να κάνει για έναν ρόλο.

Πηγή: ethnos.gr