Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ τιμήθηκε στα βραβεία «Golden Heart Awards» (AP)

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ βραβεύτηκε για τη φιλανθρωπική της δράση κατά τη διάρκεια της 18ης τελετής των «Golden Heart Awards», που διοργάνωσε η φιλανθρωπική οργάνωση «God’s Love We Deliver». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στη Νέα Υόρκη και είχε την υποστήριξη πολλών διάσημων προσώπων.

Η ηθοποιός τιμήθηκε με το βραβείο «Μάικλ Κορς Εξαίρετης Κοινοτικής Προσφοράς» και εμφανίστηκε μαζί με τις συμπρωταγωνίστριές της, Κρίστιν Ντέιβις και Σίνθια Νίξον. Υπήρξε επίσης μια εντυπωσιακή εμφάνιση, με την Πάρκερ να φοράει ένα μαύρο φόρεμα από δαντέλα, το οποίο ανέδειξε τη σιλουέτα της χάρη στο εφαρμοστό μπούστο και τη ζώνη σε ασημένιο τόνο.

Η φιλανθρωπική οργάνωση, που δραστηριοποιείται από το 1985, παρέχει ιατρικά προσαρμοσμένα γεύματα σε άτομα που πάσχουν από χρόνιες και σοβαρές ασθένειες. Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης άλλοι διάσημοι, όπως οι Megan Thee Stallion, Σαμ Σμιθ, Κριστίν Τσένογουιθ και Άννα Γουίντουρ. Τέλος, η περσινή τελετή είχε συγκεντρώσει πάνω από 3,5 εκατομμύρια δολάρια προς τιμήν της Σκάρλετ Γιόχανσον, σύμφωνα με την Daily Mail.

Πηγή: ethnos.gr