Ελενα Παπαρίζου – Τόνυ Μαυρίδης (NDP Photos)

Η Έλενα Παπαρίζου πέτυχε μια σημαντική νίκη στον νομικό της αγώνα, καθώς αποφασίστηκε δικαστικά ότι ο Τόνυ Μαυρίδης θα πρέπει να αποχωρήσει από τη μεζονέτα στα Νότια Προάστια, όπου διαμένει. Ο μουσικός παραγωγός και η τραγουδίστρια είχαν αποκτήσει την κατοικία αυτή το 2006 μέσω δανείου, κατά την διάρκεια της σχέσης τους.

Μετά το τέλος της σχέσης τους, δεν μπόρεσαν να επιλύσουν τη διαφωνία τους εξωδικαστικά και κατέφυγαν στη δικαιοσύνη. Την 1η Οκτωβρίου, αναφέρθηκε ότι ο Τόνυ Μαυρίδης εξακολουθεί να διαμένει στην μεζονέτα, παρόλο που δεν έχει τη συγκατάθεση της Παπαρίζου.

Με την επίσημη δικαστική απόφαση, επιδικάστηκε στην Έλενα Παπαρίζου το 50% της εμπορικής αξίας της κατοικίας, καθώς επίσης και χρήματα από μισθώματα για όλα τα χρόνια που δεν διέμενε εκεί. Παρ’ όλα αυτά, ο Μαυρίδης δεν δείχνει διατεθειμένος να αποχωρήσει μέσα στις τέσσερις ημέρες που του δόθηκαν.

Μάλιστα, ο μουσικός παραγωγός έχει καταθέσει μια νέα πρόταση στην Παπαρίζου, προσφέροντας της ένα ποσό κοντά σε αυτό που αποφάσισε το δικαστήριο, με στόχο να διατηρήσει τη μεζονέτα υπό την κατοχή του.

Πηγή: ethnos.gr