Σάκης Ρουβάς (Copyright: TikTok/elenitza1)

Ένα απίστευτο στιγμιότυπο σημειώθηκε στην τελευταία συναυλία του Σάκη Ρουβά, καθώς μια νεαρή θαυμάστρια προχώρησε σε μια ερωτική εξομολόγηση, προκαλώντας ενθουσιασμό στο κοινό. Σύμφωνα με βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, η κοπέλα ανέβηκε στη σκηνή, όπου ο τραγουδιστής ξάπλωσε, τοποθετώντας το κεφάλι του στα πόδια της, ενώ εκείνη του έλεγε τρυφερά λόγια.

Μέσα σε λόγια γεμάτα πάθος, η νεαρή δήλωσε: «Σάκη μου σ’ ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Αν χρειαστείς καρδιά, θα ξεριζώσω τη δικιά μου και θα στην δώσω, στ’ ορκίζομαι. Να υπάρχει ένας λόγος να χτυπάει η καρδιά μου. Το εννοώ. Μην το ξεχάσεις ποτέ αυτό. Ό,τι θέλεις εγώ πρώτη, σε παιδιά, σκυλιά, οικογένεια, εγώ. Σ’ αγαπώ. Θα κατέβω μόνη μου ήσυχα, σαν να μην ανέβηκα ποτέ. Ήταν το καλύτερο πρώτο ραντεβού της ζωής μου, δεν θα ξαναβγω ποτέ άλλο. Το εννοώ. Ήσυχα θα κατέβω, σαν να μην έχω ανέβει. Κορίτσια, κατεβαίνω, συγγνώμη».

Ο Σάκης Ρουβάς, με το χαρακτηριστικό του χιούμορ, της απάντησε: «Δε σταματάς ποτέ να μιλάς;». Η θαυμάστρια, απαντώντας του, ρώτησε «Τώρα, να σταματήσω; Τώρα; Πώς;», και ακολούθησε μια αγκαλιά μεταξύ τους. Ο τραγουδιστής σχολίασε ότι δεν είχε τελειώσει και με ένα φιλί στο μέτωπο, άρχισε να τραγουδά κρατώντας την στην αγκαλιά του.

Το βίντεο αυτή η στιγμή της θαυμάστριας δημοσιεύτηκε από την ίδια στο TikTok, όπου εξέφρασε το σοκ της για την απροσδόκητη αυτή εμπειρία.

Πηγή: ethnos.gr