One Direction (AP)

Ο τραγουδιστής Λίαμ Πέιν, αναγνωρίσιμος από την συμμετοχή του στη δημοφιλή μπάντα One Direction, βρήκε τραγικό θάνατο την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, μετά από πτώση από τον τρίτο όροφο του ξενοδοχείου στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής.

Ο Χάρι Στάιλς, πρώην μέλος της ίδιας μπάντας, εξέφρασε τη θλίψη του μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram, λέγοντας: «Είμαι πραγματικά συντετριμμένος από τον θάνατο του Λίαμ. Η μεγαλύτερη χαρά του ήταν να κάνει άλλους ανθρώπους ευτυχισμένους και ήταν τιμή μου να βρίσκομαι στο πλευρό του». Ο Στάιλς χαρακτήρισε τον Πέιν ως έναν ανοιχτόκαρδο άνθρωπο γεμάτο ενέργεια και αγάπη.

Από την πλευρά του, ο Ζέιν Μάλικ, επίσης πρώην μέλος των One Direction, μοιράστηκε μια κοινή φωτογραφία τους και αποκάλυψε τα συναισθήματά του: «Λίαμ, έχω πιάσει τον εαυτό μου να σου μιλάει δυνατά, ελπίζοντας ότι μπορείς να με ακούσεις. Υπήρχαν τόσες πολλές ακόμα συζητήσεις που έπρεπε να κάνουμε». Περιέγραψε τον Πέιν ως στήριγμα στις δύσκολες στιγμές της ζωής του και αναγνώρισε ότι, παρά τις διαφωνίες τους, τον σεβόταν πολύ.

Ο Μάλικ πρόσθεσε ότι ο Πέιν ήταν καθοδηγητής τους στη μουσική και δήλωσε: «Έχασα έναν αδερφό όταν μας άφησες και δεν μπορώ να σου εξηγήσω τι θα έδινα για να σε αγκαλιάσω μια τελευταία φορά». Τέλος, έκλεισε την ανάρτησή του με μια συγκινητική ευχή, ελπίζοντας ότι ο Πέιν είναι καλά όπου κι αν βρίσκεται.

Πηγή: ethnos.gr