(AP)

Ο Christopher Ciccone, αδελφός της Μαντόνα, πέθανε στα 63 του χρόνια έπειτα από μια σφοδρή μάχη με τον καρκίνο στο Μίσιγκαν. Η είδηση του θανάτου του επιβεβαιώθηκε από τον εκπρόσωπό του στο Page Six, σημειώνοντας ότι ήταν περιτριγυρισμένος από τον σύζυγό του, Ray Thacker, και αγαπημένα πρόσωπα. Λίγες εβδομάδες πριν από τον θάνατό του, ο Christopher και η Μαντόνα είχαν υποστεί την απώλεια της μητριάς τους, Joan Ciccone, που επίσης έφυγε από τη ζωή λόγω καρκίνου.

Η σχέση των δύο αδελφών υπήρξε αρκετά στενή στην αρχή της καριέρας της Μαντόνα τη δεκαετία του 1980, καθώς ο Christopher εργάστηκε ως βοηθητικός χορευτής και αργότερα ως καλλιτεχνικός διευθυντής για τις περιοδείες της. Ήταν διευθυντής για την παγκόσμια περιοδεία «Blonde Ambition» και για τη «The Girlie Show» το 1993. Ωστόσο, το 2008, η σχέση τους κλονίστηκε από την αυτοβιογραφία του Christopher με τίτλο «Life With My Sister Madonna», στην οποία αποκάλυπτε μυστικά σχετικά με την προσωπική ζωή της αδελφής του.

Παρά τις δυσκολίες, τα τελευταία χρόνια η σχέση τους φαινόταν να βελτιώνεται. Ο Christopher είχε δηλώσει το 2012 ότι ήταν σε καλύτερο επίπεδο με τη Μαντόνα και ότι επικοινωνούσαν, αν και δεν την είχε δει για πολύ καιρό. Είχε τη δυνατότητα να εκφράσει την υπερηφάνειά του για εκείνη, υπογραμμίζοντας ότι ήταν «μια υπολογίσιμη δύναμη» στον κόσμο της μουσικής.

Η Μαντόνα αποχαιρέτησε τον αδελφό της μέσω ανάρτησης στο Instagram, τονίζοντας τη σημασία που είχε για εκείνη και τη σύνδεση που είχαν. Κατά την τρυφερή της αναγέννηση των αναμνήσεων, ανέφερε ότι ο Christopher ήταν «ο πιο κοντινός της άνθρωπος για μεγάλο διάστημα» και περιέγραψε τον πόνο του κατά την ασθένειά του. Η Μαντόνα εξήγησε πώς ο χορός τους είχε κρατήσει κοντά στην παιδική τους ηλικία και ότι η στήριξή τους ο ένας στον άλλο ήταν ανέκαθεν ισχυρή.

Χαρακτηρίζοντας τον Christopher ως ζωγράφο, ποιητή και οραματιστή, η Μαντόνα ανέφερε επίσης ότι τον θαύμαζε για το γούστο του, ενώ αναγνώρισε ότι οι διαφορές τους κατά καιρούς δημιούργησαν προκλήσεις. Τέλος, εξέφρασε την πεποίθηση ότι η σχέση τους, αν και γεμάτη δυσκολίες, βρήκε το δρόμο της πίσω στην αγάπη και την υποστήριξη.

Πηγή: ethnos.gr