ASAP Rocky (AP)

Ο ράπερ A$AP Rocky επενδύει στον κόσμο του ποδοσφαίρου, ακολουθώντας το παράδειγμα άλλων Αμερικανών διασημοτήτων, όπως ο Ράιαν Ρέινολντς. Σύμφωνα με τον SKY Sports, ο A$AP Rocky προτίθεται να αποκτήσει την ομάδα «EFL Club Tranmere Rovers».

Ο 36χρονος σύντροφος της Ριάνα φέρεται ότι συμμετέχει σε μια αναδυόμενη επενδυτική ομάδα υπό την ηγεσία του δικηγόρου διασημότητας Joe Tacopina. Ο Tacopina, ο οποίος στο παρελθόν υπηρέτησε ως εκπρόσωπος του Ντόναλντ Τραμπ, έχει συζητήσει για πάνω από έξι μήνες σχετικά με ένα μερίδιο 80% στην ομάδα της τέταρτης κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου, αξίας 15 εκατομμυρίων λιρών.

Η προτεινόμενη συμφωνία αναμένει την απαραίτητη έγκριση από την EFL και μόλις επιβεβαιωθεί, ο Rocky είναι πιθανό να παρακολουθεί αγώνες στο Prenton Park. Μια πηγή ανέφερε στην στήλη Bizarre της Sun ότι «Ο Rocky είναι πολύ κοντά στον Joe και έχει δεσμευτεί για την προσφορά του Tranmere. Ο Joe έχει παρακολουθήσει αγώνες της ομάδας και ο Rocky σκοπεύει να κάνει το ίδιο μόλις ολοκληρωθεί η συμφωνία. Ίσως δούμε και τη Ριάνα να παρακολουθεί αγώνες της “League Two”.»

Ακούγεται ότι μπορεί να δημιουργηθεί ένα ντοκιμαντέρ παρόμοιο με το βραβευμένο «Welcome to Wrexham». Ο Tacopina θεωρεί ότι η Τρανμίρ είναι υποτιμημένη και πιστεύει ότι η προσέλκυση διασημοτήτων θα μπορούσε να βοηθήσει στη μεταμόρφωση της ομάδας. Μια πηγή ανέφερε: «Ο Joe πιστεύει ότι η Τρανμίρ, ένας ιστορικός σύλλογος κοντά στο Λίβερπουλ, έχει μεγάλες δυνατότητες και ότι μπορεί να αλλάξει ριζικά με έξυπνο μάρκετινγκ και υποστήριξη από διασημότητες».

Ο A$AP Rocky, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Rakim Mayers, έχει δύο παιδιά με τη Ριάνα, τον RZA και τον Riot Rose.

Πηγή: ethnos.gr