Το έκτο στούντιο άλμπουμ της Λάνα Ντελ Ρέι, Chemtrails Over The Country Club, αντικατοπτρίζει τον περασμένο χρόνο της γεμάτο αντιδράσεις, απομόνωση και λύπη.

Μετά το επιτυχημένο άλμπουμ, Norman F —— Rockwell, η Λάνα κάνει ένα διάλειμμα από τη ζωή στην Καλιφόρνια και ταξιδεύει στη χώρα στο νέο της άλμπουμ.
Αναφέροντας τη Φλόριντα, τη Νεμπράσκα και το Αρκάνσας, η 35χρονη καλλιτέχνιδα εξερευνά τις παλιές λαϊκές ρίζες της Αμερικής καθώς αντανακλά τη ζωή της και ποιες αποφάσεις οδήγησαν στη φήμη της.
Η Λάνα παραμένει στο θέμα του άλμπουμ, λέγοντας πώς η φήμη μπορεί να αλλάξει τους καλύτερους ανθρώπους και πώς μπορεί να μην αξίζει τον κόπο.
Το Chemtrails Over The Country Club είναι ένα απλούστερο, μινιμαλιστικό συμπληρωματικό άλμπουμ σε σύγκριση με τον Norman F —— Rockwell.
Συνεχίζει με αναφορές σε κοινά θέματα αγάπης, πολυτέλειας και ελευθερίας. Ωστόσο, δεν είναι τόσο μεγαλοπρεπές και τολμηρό όσο το άλμπουμ του 2019.
Σύμφωνα με το  thepostathens.com, το άλμπουμ δείχνει τις λαϊκές ρίζες της Λάνα, σε σύγκριση με την αισθητική της pop-rock. Δεν είναι υπερβολικά ισχυρό με όργανα και φωνητικά, επειδή δεν είναι απαραίτητο για τη Λάνα. Ο ήχος και η ιστορία της είναι αρκετά ισχυρά από μόνα τους.

Άλμπουμ

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: in.gr