Με συνθήματα για την Υγεία και την ανάγκη ενίσχυσης του ΕΣΥ «υποδέχτηκαν» τον Κυριάκο Μητσοτάκη στον Άγιο Σάββα, στην κινητοποίηση που οργάνωσε ο Σύλλογος Εργαζόμενων του νοσοκομείου.

Ο Σύλλογος Εργαζόμενων του Άγιου Σάββα καταγγέλλει ότι η επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας έγινε αιφνιδιαστικά για να μην υπάρξουν αντιδράσεις, ενώ, σε ανακοίνωσή του, τονίζει ότι «μετατρέπουν τα δημόσια νοσοκομεία σε σκηνικό για προεκλογική φιέστα».

Βίντεο και φωτογραφίες από την κινητοποίηση

«Αυξήσεις, προσλήψεις, ανθυγιεινό, δωρεάν υγεία για όλο τον λαό», ήταν ένα από τα συνθήματα που φώναζαν οι εργαζόμενοι.

Στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εργαζόμενων του Νοσοκομείου Άγιος Σάββας αναφέρει: «Την ώρα που πεθαίνει κόσμος από την έλλειψη ασθενοφόρων, επειδή χρειάζεται να μετακινείται χιλιόμετρα για να βρουν Επείγοντα και έναν γιατρό μετατρέπουν τα δημόσια νοσοκομεία σε σκηνικό για προεκλογική φιέστα!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ανεπιθύμητος στον Άγιο Σάββα! Αυτό φωνάζαμε οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου σήμερα στο προαύλιο.

Είναι πρόκληση! Ο πρωθυπουργός που είναι υπεύθυνος για τους χιλιάδες νεκρούς της πανδημίας, τους νεκρούς στα Τέμπη και αυτούς που καθημερινά χάνονται σε εργατικά ατυχήματα ή γιατί δεν υπάρχουν γιατροί, ήρθε στον Άγιο Σάββα συνοδεία δεκάδων ασφαλιτών που τραμπούκισαν και απείλησαν το προσωπικό και προπηλάκισαν την πρόεδρο του σωματείου!

Παλεύουμε και διεκδικούμε προσλήψεις, μονιμοποιήσεις και χρηματοδότηση των δημόσιων νοσοκομείων! Ενάντια στη διάλυση, την απαξίωση και την ιδιωτικοποίηση…

ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ».

Πηγή: in.gr