«Τα πράγματα δεν είναι όπως παρουσιάζονται» διατείνεται η μητέρα του σχεδιαστή μόδας που συνελήφθη, μαζί με άλλα δυο άτομα, για διακίνηση ναρκωτικών και έχει προφυλακιστεί.

Η μητέρα του, υποστηρίζει πως ο γιος της έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας και τα ναρκωτικά ήταν για προσωπική χρήση. Ο σχεδιαστής μόδας κατηγορείται ότι διακινούσε κοκαΐνη σε «επώνυμους» πελάτες.

«Σαν κάθε μάνα θα πω τα καλύτερα για το παιδί μου εγώ. Αυτό βέβαια μπορείτε να το διαπιστώσετε κι εσείς από μία έρευνα που θα κάνετε στο περιβάλλον που ήταν και εργάστηκε, με τις επιδείξεις που έκανε και με τα πρόσωπα, όλα αυτά που συνεργάστηκε. Δεν μου έλεγαν “όμορφο παιδί”, μου έλεγαν “έχεις το καλύτερο παιδί”», είπε η μητέρα του στο T-Live.

«Συνέχισε και να αγωνίζεται μετά το μεγάλο ατύχημα που είχε. Αγωνίστηκε πολύ ακόμα και με σίδερο στο πόδι το 2013… Έκανε επιδείξεις, έκανε κατασκευές, έχει πάρει βραβεία για τα ρούχα που έδειξε… Έχει ένα λαμπρό επαγγελματικό παρελθόν.

Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι κάτι προσωπικά δικό του, αφορά τον εαυτό του. Ό,τι έκανε το έκανε για το εαυτό του. Γιατί αυτή η αυστηρότητα… Έχει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας. Όλα αυτά που σας λέω, τα έχουν καταθέσει στη δικογραφία χαρτιά, τα πάντα. Από εκεί και πέρα δεν ισχύει τίποτα από ό,τι είδα και αυτό με έχει στενοχωρήσει αφάνταστα. Δεν είναι αυτό που παρουσιάζουν το παιδί μου. Δεν έχει εμπλακεί πουθενά, η μόνη εμπλοκή που έχει είναι ο εαυτός του» είπε η μητέρα του σχεδιαστή.

 

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: in.gr