Σαράντα φωτογραφίες που απεικονίζουν παιδιά με μπουρνούζια και οι οποίες βρέθηκαν στην κατοχή του γυμναστή από το Ηράκλειο, φαίνεται πως αποτελούν το κλειδί της παραπομπής του.

Ο εισαγγελέας έκρινε ότι οι φωτογραφίες παραπέμπουν σε παιδική πορνογραφία, αν και ο κατηγορούμενος εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι προέρχονται από εκδήλωση σε κολυμβητήριο, όπου συνόδευε τα παιδιά.

Αναβολή έλαβε η δίκη του 54χρονου γυμναστή από το Ηράκλειο Κρήτης, ο οποίος κατηγορείται για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας. Ο 54χρονος άνδρας αναμένεται να απολογηθεί την Πέμπτη 23 Ιουλίου προκειμένου μέχρι τότε να έχει ολοκληρωθεί η έρευνα της αστυνομίας και η δικαιοσύνη να έχει πλήρη εικόνα αναφορικά με το περιστατικό.

Ο συνήγορος υπεράσπισής του, Γιώργος Στειακάκης, τόνισε πως πρόκειται για ανυπόστατη κατηγορία, καθώς το φωτογραφικό υλικό που κατέχει ο εντολέας του δεν εμπίπτει σε καμία κατηγορία πορνογραφίας.

Έρευνα ζήτησε ο εισαγγελέας

Οι φωτογραφίες που έκρινε ο εισαγγελέας ότι προσομοιάζουν με παιδική πορνογραφία είναι 40 και απεικονίζουν παιδιά με μπουρνούζια. Η πλευρά του κατηγορουμένου υποστηρίζει ότι είναι από μία εκδήλωση στο κολυμβητήριο που είχε πάει ως συνοδός των παιδιών καθώς είναι αναπληρωτής γυμναστής σε σχολείο της περιοχής.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 54χρονος γυμναστής, ο οποίος είναι και ερασιτέχνης φωτογράφος και έχει εκδώσει και λευκώματα, φωτογράφιζε σε παραλία του δήμου Μαλεβιζίου προς την κατεύθυνση όπου υπήρχαν παιδιά.

Μία μητέρα τον αντιλήφθηκε, του ζήτησε τον λόγο και ο ίδιος διέγραψε αυτοβούλως τις φωτογραφίες και εν τέλει μόλις στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί που κάλεσε η μητέρα, συνελήφθη για έργω εξύβριση.

Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ του MEGA:

Πηγή: in.gr