Το σπίτι που σημειώθηκε το μακελειό στις ΗΠΑ (YOUTUBE)

Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στην πολιτεία της Ουάσινγκτον, όπου 15χρονος γιος πυροβόλησε και σκότωσε τους γονείς του, καθώς και τρία από τα αδέλφια του. Η 11χρονη αδερφή του κατάφερε να επιβιώσει, προσποιούμενη ότι ήταν νεκρή για να γλιτώσει.

Σύμφωνα με την ίδια, ξύπνησε από τον ήχο των πυροβολισμών και είδε τον μεγαλύτερο αδερφό της να μπαίνει στο δωμάτιό της. Στην προσπάθειά της να σωθεί, έκλεισε τα μάτια της και κράτησε την αναπνοή της, ενώ είχε δεχτεί πυροβολισμούς στο χέρι και τον λαιμό. Η 11χρονη θυμήθηκε ότι παρακολουθούσε από την πόρτα του δωματίου της την τραγωδία, αντικρίζοντας τον πατέρα της και έναν από τους αδελφούς της να πέφτουν νεκροί σε μια λίμνη αίματος.

Η αστυνομία ανέφερε ότι ο 15χρονος χρησιμοποίησε το πιστόλι του πατέρα τους για να διαπράξει την πράξη αυτή. Οι Αρχές διερευνούν πιθανές αιτίες για τη «δολοφονική μανία» του ανηλίκου, συμπεριλαμβανομένων των προβλημάτων που ίσως να είχε στα σχολικά του καθήκοντα. Ο δράστης δεν έχει δημοσιοποιηθεί, καθώς είναι ανήλικος, όμως αντιμετωπίζει πέντε κατηγορίες ανθρωποκτονίας από πρόθεση και μία κατηγορία απόπειρας ανθρωποκτονίας. Η 6χρονη αδερφή της 11χρονης, δυστυχώς, σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια των γεγονότων, καθώς προσπαθούσε να βγει από το δωμάτιο.

Πηγή: ethnos.gr