Ο Λούις με τη μικρή Ανταλάιν (WABC)

Ένας 60χρονος οδηγός λεωφορείου στη Νέα Υόρκη, ο Λούις Τζιμέντεζ, έγινε ήρωας όταν εντόπισε ένα 5χρονο κοριτσάκι, την Ανταλάιν Γκονζάλες, να περιπλανιέται μόνη της στο δρόμο. Κατά την οδήγηση του λεωφορείου, το ένστικτό του ως πατέρας τον ώθησε να παρέμβει, καθώς αντιλήφθηκε ότι το παιδί χρειαζόταν βοήθεια. Αμέσως κάλεσε την αστυνομία, και χάρη στη δράση του, το κοριτσάκι επέστρεψε σπίτι του ασφαλές.

Στη συνέχεια, οι δύο τους συναντήθηκαν ξανά, και ο οδηγός εξέφρασε τη χαρά του που είχε τη δυνατότητα να γνωρίσει το κορίτσι και την οικογένειά της. «Με έκανε να νιώσω τόσο καλά. Η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά. Ανυπομονούσα να τη γνωρίσω και τους γονείς της, γιατί κάτι τέτοιο πρέπει να γιορτάζεται. Μπόρεσε να επιστρέψει στο σπίτι της», είπε ο Τζιμέντεζ σε συνέντευξή του στο WABC.

Η μικρή Ανταλάιν, σε μια συγκινητική στιγμή, τον ευχαρίστησε λέγοντας: «Σε ευχαριστώ Λούις, είσαι ο ήρωάς μου. Μου έσωσες τη ζωή». Καθώς μιλούσαν, αποκάλυψε ότι έφυγε από το σπίτι της για να αγοράσει ένα νέο ψάρι, αφού το προηγούμενο είχε πεθάνει.

Κατά την επανένωσή τους, απέκτησε το ψαράκι που τόσο επιθυμούσε, το οποίο αποφάσισε να ονομάσει «Λούις». Οι γονείς της Ανταλάιν εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους προς τον οδηγό για την πολύτιμη βοήθειά του.

Πηγή: ethnos.gr