Μπιάνκα Γκασκόιν

Η Μπιάνκα Γκασκόιν, μοντέλο και κόρη του θρύλου του αγγλικού ποδοσφαίρου Πολ Γκασκόιν, αποκάλυψε πρόσφατα σοκαριστικά γεγονότα που βιώσε κατά την εφηβεία της. Σε συνέντευξή της στην εκπομπή The UK Tonight, μίλησε δημοσίως για τη σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε από τον Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ, ενώ εργαζόταν στο Harrods σε ηλικία 16 ετών.

Η 37χρονη περιέγραψε ότι κατά τη διάρκεια των εβδομαδιαίων συναντήσεών τους, ο Αλ Φαγιέντ την χούφτωνε και την ανάγκαζε να τον φιλάει. Ένιωθε παγιδευμένη, φοβισμένη και ανασφάλεια, και θυμήθηκε ένα περιστατικό όπου της προσέφερε το διαμέρισμα του Harrods Park Lane πριν από μια πτήση.

«Είχα μείνει άναυδη, ήμουν πολύ σοκαρισμένη», δήλωσε η Γκασκόιν. «Μπήκε μέσα και με ανάγκασε να καθίσω στον καναπέ… έβγαλε τα απόκρυφά του και πήρε τα χέρια μου, προσπαθώντας να τα ελιχθεί στα μέρη του». Η συναισθηματική αυτή εμπειρία την επηρέασε βαθιά και την έκανε να αναλογίζεται την κατάσταση στην οποία βρισκόταν.

«Λάτρευα τη δουλειά μου, ήταν το όνειρό μου», πρόσθεσε. «Όμως, ένιωθα ότι δεν μπορούσα να το πω σε κανέναν, ούτε στους ανθρώπους γύρω μου». Η ανησυχία της να χάσει τη δουλειά της την κράτησε σιωπηλή, καθώς ο Αλ Φαγιέντ της είχε αναφέρει ότι αν μιλούσε, θα έχανε τη θέση της.

«Φοβήθηκα πραγματικά», δήλωσε η Γκασκόιν, αναγνωρίζοντας ότι στα 16-17 της χρόνια δεν είχε πλήρη αντίληψη της κατάστασης. Αναλογίζεται την εφηβική της ηλικία και εύχεται να μπορούσε να προστατεύσει τον εαυτό της από αυτές τις τρομακτικές εμπειρίες.

Πηγή: ethnos.gr