Η Τοριλένα Μέι Φίλντς

Μια σοκαριστική υπόθεση εξελίσσεται στο Κεντάκι των ΗΠΑ, όπου μια 32χρονη γυναίκα αποκαλύφθηκε να έχει διαπράξει μια αποτρόπαια πράξη. Η Τοριλένα Μέι Φίλντς συνελήφθη όταν η αστυνομία ανακάλυψε στο σπίτι της ένα διαμελισμένο πτώμα, που πιστεύεται ότι ανήκει στη μητέρα της, Τρούντι Φίλντς. Ανθρωπιστικά μέλη βρέθηκαν σε κατσαρόλα, γεγονός που προκαλεί αποτροπιασμό.

Η αστυνομία έλαβε κλήση από έναν άνδρα, ο οποίος δήλωσε ότι ανακάλυψε το πτώμα κατά τη διάρκεια εργασιών σε ακίνητο, ύστερα από την παρατήρηση σημείων σύρσιμο στο γρασίδι. Αυτά τον οδήγησαν στην πίσω αυλή του σπιτιού της Τοριλένα, όπου βρέθηκε το διαμελισμένο πτώμα της Τρούντι. Τα χέρια, τα πόδια και το κεφάλι του θύματος είχαν αποκοπεί από το σώμα, σύμφωνα με την αστυνομία.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας, βρέθηκε ένα ματωμένο στρώμα που περιείχε διάφορα μέρη του σώματος και όργανα, καθώς και μια κατσαρόλα στον φούρνο με μαγειρεμένα ανθρώπινα μέλη. Όταν η Τοριλένα βγήκε από το κρυψώνα της, ήταν καλυμμένη με αίμα, γεγονός που ενίσχυσε τις υποψίες των Αρχών.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, μάρτυρες ανέφεραν ότι η Τοριλένα είχε αναφερθεί σε πρακτικές μάγων. Συγκεκριμένα, ένας από τους εργάτες δήλωσε ότι την είδε να κάνει μάγια στις 8 Οκτωβρίου. Η αστυνομία, αδυνατώντας να επικοινωνήσει μαζί της, εξέδωσε ένταλμα έρευνας για να εισέλθει στο σπίτι της.

Η Τοριλένα κατηγορείται για παρεμπόδιση, παραποίηση αποδεικτικών στοιχείων και κακοποίηση πτώματος και είναι υπό κράτηση, με πιθανές επιπλέον κατηγορίες να αναμένονται.

Πηγή: ethnos.gr