Σάρα Νετανιάχου (AP Photo)

Η Χεζμπολάχ επιτέθηκε στην κατοικία του πρωθυπουργού στην Καισάρεια με τη χρήση drone, καταφέρνοντας να παρακάμψει την αεράμυνα του Ισραήλ. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της επίθεσης, τόσο ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου όσο και η σύζυγός του, Σάρα, δεν βρίσκονταν στο σπίτι.

Η Σάρα Νετανιάχου σχολίασε το γεγονός μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εκφράζοντας την ανησυχία της και την υποστήριξή της προς τους στρατιώτες και τους ήρωες του Ισραήλ. «Η καρδιά μας είναι με τους στρατιώτες και τους ήρωές μας, που υπερασπίζονται τη χώρα με απαράμιλλη αφοσίωση και θάρρος. Είμαστε μαζί τους, και όπως πάντα, θα συνεχίσουμε να μένουμε σταθεροί απέναντι σε κάθε πρόκληση», τόνισε.

Στην ανάρτησή της, εξέφρασε επίσης ευχαριστίες προς τους πολίτες του Ισραήλ για την υποστήριξή τους: «Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για όλη την ανησυχία και τα συγκινητικά μηνύματα. Σε μια τόσο δύσκολη στιγμή για όλους μας, νιώθουμε τη ζεστή αγκαλιά και τη δύναμη που μας δίνετε για να συνεχίσουμε».

Η Σάρα Νετανιάχου υπογράμμισε ότι η απόπειρα δολοφονίας του πρωθυπουργού και της ίδιας δεν είναι μόνο μια προσωπική θυσία, αλλά «είναι επίθεση σε όλους μας, στον λαό του Ισραήλ, στις αξίες και τον τρόπο του λαού μας». Τέλος, ευχήθηκε σε όλους ήρεμες μέρες και ασφάλεια.

Πηγή: ethnos.gr