Δυνατό μήνυμα – έκκληση, σε όσους αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο κατά του κοροναϊού, αποτελεί η ανάρτηση έλληνα καθηγητή στην Βρετανία  για την απώλεια της αδερφής του.

Ο ίδιος, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Ινδία, και πληροφορήθηκε τον θάνατο της αδερφής του ενώ βρισκόταν «8.500 χιλιόμετρα μακριά υποχρεωτικά κλεισμένος σε ένα δωμάτιο καραντίνα».

«Σου έλεγα να εμβολιαστείς άμεσα αλλά…»

⁠«Δύο μήνες πριν σε γιορτάζαμε και έλαμπες στα γενέθλια σου… σου έλεγα να εμβολιαστείς άμεσα… ναι μωρέ θα το κάνω… αλλά άκουσα να λένε… Και άκουγες τις κουταμάρες που έλεγαν οι ηλίθιοι που σε σκότωσαν και τελικά… και φεύγοντας από την Ελλάδα σε αγκαλιάζω και σου λέω κάνε το εμβόλιο… ναι μωρέ θα το κάνω… ναι παιδί μου εντάξει….», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Μπούχαλης.

«Περίμενες λίγο… σου είχε πει ο γιατρός να κάνεις κάποιες εξετάσεις… είχες ακούσει κάτι… και ναι μωρέ Δημητράκη θα το κάνω … ναι ναι είναι στο πρόγραμμα…Κι εσύ ξέρεις τον αγώνα που έχω κάνει σε όλο τον κόσμο για να φύγουμε από αυτή την καταστροφή… και ας είχες ακούσει όλες τις συνεντεύξεις και όλες τις απόψεις με τους σοβαρούς ανθρώπους που δικαιούνται να έχουν άποψη…και ας ήξερες ότι εγώ ζητιάνευα το εμβόλιο στα εμβολιαστικά κέντρα στην Αγγλία από τα περισσευούμε να το βράδυ… βδομάδες πριν να με καλέσουν με τη σειρά μου…και ας ήξερες πόσο σημαντικό είναι για να ξεκινήσουμε τη ζωή μας πάλι…Τρεις βδομάδες πριν… ο COVID ήταν για τους άλλους… εμείς ξέραμε να το διαχειριστούμε… », προσθέτει και αναφέρεται στην περιπέτεια της αδερφής του.

«Θα με διασωληνώσουν γιατί έπεσε το οξυγόνο»

«Σου λέω πάρε με οταν μπορείς… και με παίρνεις με αφόρητη δύσπνοια… μόλις που σε άκου από τα διπλά οξυγόνα…και μου λες θα με διασωληνώσουν γιατί έπεσε το οξυγόνο… Εκείνη την ώρα αντί να σου δίνω κουράγιο μου δίνεις εσύ… είναι μέρος της θεραπείας μου λες…. Δαγκώνομαι…. ξέρω καλά… έχω παρακολουθήσει τον COVID ενάμιση χρόνο τώρα κάθε μέρα… 50/50 πιθανότητες όταν σε διασωληνώσουν προλαβαίνω να σου πω ότι σ’ αγαπάω και ότι είσαι δυνατή… και εγώ ψελλίζεις…Δύο τελευταίες βδομάδες ο εφιάλτης να περιμένεις το τηλέφωνο από τη μονάδα εντατικής θεραπείας… στην προγραμματισμένη ώρα για να σου πούνε τις εξελίξεις…Και να είσαι πάνω από το τηλέφωνο μήπως πάρουν μη προγραμματισμένη ώρα… Πολέμησες το ξέρω… δεν άντεξες όμως….» αναφέρει ο κ. Μπούχαλης.

Οι αντιεμβολιαστές το χαβά τους

Ο καθηγητής αναφέρεται και στη στάση των αντιεμβολιαστών: «Οι αντιεμβολιαστές το χαβά τους και την κουταμάρα τους… 4-5 μέρες θα μείνει μέσα… και όλα θα πάνε καλά…. Ξέρω εγώ…. έχω ακούσει για άλλες περιπτώσεις… μου είπε ένας γιατρός … και ότι κουταμάρα μπορούσε να περάσει από το ηλίθιο κεφάλι τους…Λες και μπορούν να έχουν άποψη και έχουν τη γνώση με εκφράζουν την κουταμάρα τους….Μετά άρχισαν.. μα τι λες βρε παιδί μου… είναι μικρή…. είναι δυνατή… είχε άλλα προβλήματα;;; »

»»Δεν σε σκότωσε ο COVID καρδιά μου… Η κουταμάρα και η δειλία αυτών των ανθρώπων σε σκότωσε …Και όλοι αυτοί που αναπαραγάγουν την βλακεία για δικά τους συμφέροντα για να δικαιολογήσουν την δική τους δειλία… Έχω θυμό και απέραντη στεναχώρια γιατί φεύγεις άδικα … εντελώς άδικα…. », σημειώνει ο καθηγητής.

Δείτε την ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: in.gr