Χαμηλός είναι ο αριθμός των ημερήσιων κρουσμάτων που ανακοινώθηκαν σήμερα, κάτι που συμβαίνει τις Κυριακές μιας και πραγματοποιούνται λιγότερα τεστ. Συγκεκριμένα, σήμερα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 1.291 νέες επιβεβαιωμένες μολύνσεις από τον φονικό ιό.

Όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα η Αττική κατακτά την αρνητική πρωτιά των κρουσμάτων με 254 νέες μολύνσεις. Την ίδια στιγμή, η Θεσσαλονίκη αν και με χαμηλό αριθμό κρουσμάτων στην επικράτεια καταγράφει τριψήφιο με 115 νέες μολύνσεις

Ακόμα, 50 κρούσματα καταγράφει η Αχαΐα, 41 η Λάρισα, 52 η Μεσσηνία, η Ρόδος 31 και 26 η Κέρκυρα. Το Ηράκλειο καταγράφει 37 κρούσματα και τα Χανιά 22. Ακόμα υπάρχουν και 67 κρούσματα υπό διερεύνηση.

Δείτε τη γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων

Γεωγραφική διασπορά:

Ο χάρτης αποτυπώνει τη γεωγραφική κατανομή των συνολικών κρουσμάτων COVID-19 (από την αρχή της επιδημίας) ανά Περιφερειακή Ενότητα της χώρας, με βάση την δηλωθείσα διεύθυνση μόνιμης κατοικίας του ασθενούς, ή τη διεύθυνση προσωρινής διαμονής για τους τουρίστες και άλλους προσωρινά διαμένοντες στην Ελλάδα. Συμπεριλαμβάνονται τόσο κρούσματα με ιστορικό ταξιδίου (“εισαγόμενα”) όσο και κρούσματα με πιθανή εγχώρια μετάδοση.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: in.gr