Το πρώτο δειλό άνοιγμα της αγοράς έγινε σήμερα με την επαναλειτουργία των εποχικών καταστημάτων. Αρκετοί ήταν οι καταναλωτές που πάτησαν τον κωδικό 2 και παρά την ισχυρή βροχή έσπευσαν να αγοράσουν στολίδια και λαμπιόνια κάτω βέβαια από πολύ ιδιαίτερες συνθήκες με θερμομέτρηση, μάσκες και αντισηπτικά.

Με… θερμομέτρηση, μάσκες, αντισηπτικά και αποστάσεις λειτουργούν από σήμερα και μέχρι τις 8 Ιανουαρίου, 110 καταστήματα με εποχικά είδη.

Δεκάδες καταναλωτές στέλνοντας τον κωδικό 2 στο 13033 έσπευσαν να κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους, για να δώσουν μία εορταστική νότα στο μουντό κλίμα των ημερών.

Χριστουγεννιάτικα στολίδια, λαμπιόνια και φάτνες μας κάνουν να μετράμε αντίστροφα, μόλις 18 ημέρες, για την πιο όμορφη γιορτή του χρόνου.

Σύμφωνα με τους επιχειρηματίες του κλάδου, η ζημιά που έχουν υποστεί είναι μεγάλη και δε θα καταφέρουν να βγάλουν τα σπασμένα της καραντίνας.

Τα καταστήματα εποχικών ειδών θα λειτουργούν από τις 7 το πρωί, έως τις 20.30 το βράδυ, ενώ από σήμερα επιτρέπεται να πωλούν χριστουγεννιάτικα είδη και τα σουπερμάρκετ.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: in.gr