Κόντρα μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Γιώργου Κουμουτσάκου ξέσπασε με αφορμή δημοσίευμα της Αυγής σύμφωνα με το οποίο η δικηγόρος Ρεγγίνα Καρρά προσελήφθη στη Βουλή.

Μάλιστα η σύνδεση με τον κ. Κουμουτσάκο γίνεται καθώς στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η κα Καρρά«στο επίσημο βιογραφικό του Γ. Κουμουτσάκου δηλώνεται ως σύζυγος» του βουλευτή της ΝΔ, ενώ «η ασυνήθιστη για τα κοινοβουλευτικά χρονικά πρόσληψη έγινε την τελευταία ημέρα εργασιών της Βουλής, πριν κλείσει για τις διακοπές του Πάσχα, και υπογράφεται από τον πρόεδρο του σώματος Κώστα Τασούλα».

Μάλιστα σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για ρουσφέτια και υπογραμμίζει ότι η για να προσληφθεί η σύζυγος του κ. Κουμουτσάκου με παράλληλη απασχόληση και μισθό 1750 ευρώ, απολύθηκε από τη Βουλή δικηγόρος, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών με μισθό 800 ευρώ.

Από την πλευρά του πάντως ο πρώην υπουργός έκανε λόγο για «ψευδές και παραπλανητικό δημοσίευμα» και «αθλιότητα» της Αυγής σε βάρος του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

«Μετά το ρεκόρ μετακλητών εικοσαετίας, το γιουρούσι της ΝΔ στο κράτος συνεχίζεται με νέα επεισόδια.

»Η Βουλή απέλυσε δικηγόρο, μητέρα δύο ανηλίκων που λάμβανε 800 ευρώ, για να προσλάβει τη σύζυγο του κ. Κουμουτσάκου ως παράλληλη απασχόληση με 1750 ευρώ.

»Μέχρι τώρα ο κ. Μητσοτάκης έβαζε και από τα παράθυρα τα ρουσφέτια του, αλλά έτσι που το πάνε δεν θα μείνουν ούτε τα παράθυρα στο Δημόσιο».

«Για το ψευδές και παραπλανητικό δημοσίευμα της Αυγής: Με την πρώην σύζυγό μου έχουμε συναινετικά χωρίσει σχεδόν ένα χρόνο – το γεγονός παροχής νομικών υπηρεσιών, και όχι πρόσληψής της, στη Βουλή το έμαθα απ’ το δημοσίευμα – πρόκειται για εξαίρετη νομικό με άριστες σπουδές» ήταν η αντίδραση του κ. Κουμουτσάκου μέσω twitter, ενώ έκανε λόγο για αθλιότητα της Αυγής σε βάρος του.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: in.gr