Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας με τη μαγική του ενέργεια στο πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ ήταν αυτός που έκλεψε την παράσταση στη νίκη επί της ΑΕΚ και στις δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί σε αυτό.

Ο νεαρός άσος των «ασπρόμαυρων» έκανε λόγο για μία κίνηση καθαρά από ένστικτο που όπως τόνισε δεν την έχει δοκιμάσει ούτε στην προπόνηση.

Όσα είπε ο «Ντέλιας»:

Για το σχόλιο του Ντέμη Νικολαϊδη που τον χαρακτήρισε ως «έναν μικρό τεράστιο παίκτη»: «Χαρούμενο με κάνουν τα λόγια του και τον ευχαριστώ πολύ».

Για το standing ovation: «Το ονειρευόμουν αυτό. Να παίξω στην Τούμπα με πάθος. Στον κόσμο μπροστά. Έτσι μεγάλωσα με αυτό το όνειρο. Με κάνει χαρούμενο το χειροκρότημα του κόσμου»

Για τη μαγική ενέργειά του στο γκολ του Νάρεϊ: «Είναι από ένστικτο. Απλώς μου βγήκε, το έκανα. Όχι δεν το έχω κάνει ποτέ αυτό ούτε στην προπόνηση. Απλά έγινε…».

Για το σημερινό αποτέλεσμα: «Ήμασταν αποφασισμένοι. Ήταν θέμα ψυχής. Δέχτηκα πολλά πειράγματα. Τα αντιμετωπίζω για την ώρα…».

Για το γκολ του Κουλιεράκη: «Ο Κουλιεράκης δουλεύει πολύ. Πηδάει στον Θεό, το είδαμε και σήμερα. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτόν. Είναι καλός παίκτης, αλλά δεν μπορεί να με κόψει στην προπόνηση (γέλια)».

Και έκλεισε λέγοντας: «Ψάχνω το γκολ, σιγά σιγά πιστεύω θα έρθει. Εγώ θέλω να είμαι ταπεινός. Να παραμένω προσγειωμένος».

Πηγή: in.gr