Ο Ολυμπιακός νίκησε 3-0 σετ τον Φοίνικα Σύρου και πανηγύρισε την πρόκρισή του στους τελικούς της Volleyleague, με τον Μενέλαο Κοκκινάκη να στέκεται στην αγωνιστική απραξία και να δίνει το έναυσμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο 27χρονος λίμπερο των ερυθρολεύκων αρχικά στάθηκε στη δυσκολία των συνθηκών και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο ομάδων.

«Πρώτα απ’όλα πολλά μπράβο στους παίκτες των δύο ομάδων για αυτή την ημιτελική σειρά, όπως και στο άλλο ζευγάρι. Κάτω από δύσκολες συνθήκες είμαστε ξανά στα γήπεδα και είμαστε χαρούμενοι γι’αυτό. Υπάρχουν δυσκολίες γιατί δεν μπορεί ένα κορμί να είναι έτοιμο μέσα σε ένα μήνα και να πιάσει το πικ της απόδοσής του».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην εικόνα του Ολυμπιακού, λέγοντας ότι πρέπει να πιάσει όσο το δυνατόν καλύτερη απόδοση για να κατακτήσει τον τίτλο.

Εμείς στο πρώτο παιχνίδι δεν παίξαμε καλά αλλά το θετικό είναι ότι πολύ σύντομα καταφέραμε να βελτιωθούμε και να πάρουμε δύο νίκες με 3-0 σετ απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Φοίνικας.

Η πρόκριση μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε αυτές τις δύσκολες μέρες την δουλειά για να πάρουμε το τρόπαιο. Δεν προλαβαίνουμε να διορθώσουμε πολλά πράγματα, απλά πρέπει να πιάσουμε όσο το δυνατόν καλύτερη απόδοση για να μπορέσουμε να κερδίσουμε».

Πηγή: in.gr