Μετά το Νίκο Ανδρουλάκη και τον Παύλο Γερουλάνο ένας ακόμα υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ ο Αντρέας Λοβέρδος αποστέλλει επιστολή στην αρμόδια Επιτροπή του κόμματος (ΕΔΕΚΑΠ) για τη διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών και τάσσεται υπέρ της διεξαγωγής τηλεμαχιών ανάμεσα στους υποψηφίους.

Ο κ. Λοβέρδος δεν θέτει όριο στον αριθμό των debates κατά τον πρώτο γύρο και τάσσεται υπέρ της συνεννόησης όλων των υποψηφίων για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ με στόχο τις κοινές τηλεοπτικές τους εμφανίσεις.

Παράλληλα ο Αντρέας Λοβέρδος προτείνει δύο debates ανάμεσα στους δύο υποψηφίους που θα έχουν προκριθεί στο δεύτερο γύρο.

Αναλυτικά η επιστολή του Αντρέα Λοβέρδου έχει ως εξής:

«Προς την Επιτροπή Δεοντολογίας, Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΔΕΚΑΠ)

Φίλες και Φίλοι, Συντρόφισσες και Σύντροφοι,

Έχουμε όλοι συναίσθηση ότι οι εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου αποτελούν ορόσημο για την παράταξη μας.

Με την επίγνωση αυτή και με δεδομένη την πεποίθηση όλων μας ότι πρώτο ζητούμενο αποτελεί η μεγιστοποίηση της συμμετοχής των συμπολιτών μας, θεωρώ αναγκαίο να υπάρξει συνεννόηση όλων των υποψηφίων σε συνεργασία με την ΕΔΕΚΑΠ για τις κοινές τηλεοπτικές εμφανίσεις μας (τα επονομαζόμενα debates).

Συντρόφισσες και σύντροφοι,

ο συνθετικός διάλογος είναι προνομιακό πεδίο του χώρου μας. Προσωπικά αντιμετωπίζω θετικά την προοπτική να ανταποκριθούμε στις προσκλήσεις όλων των τηλεοπτικών μέσων σε ό,τι αφορά τον πρώτο γύρο.  Επίσης προτείνω τη διεξαγωγή δύο δημοσίων συζητήσεων (debates) κατά τη διάρκεια του δεύτερου γύρου μεταξύ 6 και 12 Δεκεμβρίου. Τέλος, αντιμετωπίζω θετικά τη διαδικασία ελεύθερης συζήτησης μεταξύ των δημοσιογράφων και των υποψηφίων.

Με εκτίμηση,

Ανδρέας Λοβέρδος».

Πηγή: in.gr