Νικητές στο Super Bowl αναδείχθηκαν δεύτερη φορά στην ιστορία τους οι Los Angeles Rams, οι οποίοι επικράτησαν με 23-20 των Cincinnati Bengals, φθάνοντας στην κατάκτηση του τίτλου.

Η ομάδα της οικογένειας Κρόνκε έφθασε στην κορυφή και έγραψε ιστορία, καθώς ο συγκεκριμένος τίτλος είναι μόλις ο δεύτερος για τον οργανισμό.

Κι αυτή είναι μια επιτυχία στην οποία έχει συμβολή και ο Μικέλ Αρτέτα.

Ναι, καλά διαβάσατε! Ο προπονητής της Άρσεναλ έβαλε το… λιθαράκι του στην επιτυχία των Rams, όσο απίθανο και αν ακούγεται.

Όλα ξεκίνησαν στην περίοδο της πρώτης καραντίνας, το Μάιο του 2020, όταν ο ισπανός τεχνικός είχε μια επικοινωνία με τον προπονητή των Rams, Σεν ΜακΒέι.

Οι δύο προπονητές είχαν μιλήσει περίπου δύο ώρες μέσω βιντεοκλήσης και είχαν ανταλλάξει απόψεις και ιδέες για το coaching και τις μεθόδους που ακολουθεί ο καθένας.

Μάλιστα, ο προπονητής των Rams είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Αρτέτα και τον είχε χαρακτηρίσει «εντυπωσιακό προπονητή».

Φυσικά, καθοριστικό ρόλο στην επικοινωνία μεταξύ των δύο ανδρών είχε και το γεγονός πως τόσο η Άρσεναλ όσο και οι Rams ανήκουν στον Σταν Κρόνκε.

Πηγή: in.gr