Ο Βαγγέλης Θεοχάρης δεν ήταν ο μόνος ο οποίος τέθηκε εκτός ομάδας την Τρίτη… Στην έξοδο του «Γεώργιος Καλαφάτης» κατευθύνεται και ο Αργύρης Καμπετσής, μετά από συζήτηση που είχε με τον Τσάβι Ρόκα και τον Ντάνι Πογιάτος.

Ο 20χρονος επιθετικός ήθελε να μάθει το ρόλο που έχει στον σχεδιασμό του Ισπανού προπονητή, αφού είναι γεγονός ότι την τελευταία διετία δεν πήρε τις ευκαιρίες που περίμενε. Αυτά που άκουσε δεν τον ικανοποίησαν και από κοινού με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού συμφώνησαν ότι είναι προτιμότερο να διακόψουν τη συνεργασία τους.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Καμπετσής θα προπονείται με το γκρουπ των «κομμένων» μέχρι να βρει ομάδα. Ήδη, ο μάνατζερ του έχει κινήσει τις διαδικασίες, ενώ δεν αποκλείεται να επιλεγεί η λύση του συμβολαίου, ώστε ο ποδοσφαιριστής να ψαχτεί έχοντας την ελευθέρας του.

Ο Καμπετσής εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2018, έχοντας ως περγαμηνές τη συμμετοχή του στους Νέους της Ντόρτμουντ. Στην διετία είχε 44 συμμετοχές με 4 γκολ και 1 ασίστ, χωρίς ωστόσο να καθιερωθεί ως βασικός.

Γράψτε το σχόλιό σας

Πηγή: in.gr