Στο μυαλό του Τάσου Ποτσέπη φαίνεται πως ήταν η «πρόσληψή» στη Συνοριοφυλακή της Χίου, την οποία διατράνωσε ο ίδιος στα social media φορώντας τη στολή του συνοριοφύλακα και στη συνέχεια παίχτηκε ως είδηση σε πολλές ιστοσελίδες.

Πράγματι, ο… «Αγάπη Μόνο» συγκέντρωσε υψηλό αριθμό μορίων – ήταν τρίτος μάλιστα – στον πίνακα όσων πληρούν τις τυπικές προϋποθέσεις για να ενταχθούν στη Συνοριοφυλακή της Χίου.

Ωστόσο, η διαδικασία των προσλήψεων δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, αφού έπειτα από την υποβολή ενστάσεων, ακολουθούν και αθλητικές και ψυχοτεχνικές διαδικασίας οι οποίες δεν έχουν διεξαχθεί ακόμα.

Η ιστοσελίδα Ellinika Hoaxes επικοινώνησε με το  Γραφείο Τύπου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, το οποίο ενημέρωσε ότι όσοι αναγράφονται στους πίνακες δε σημαίνει ότι θα προσληφθούν και ως Συνοριακοί Φύλακες.

Μάλιστα, η στολή η οποία φορά ο κ. Ποτσέπης στην ανάρτησή του δεν έχει σχέση με καμία από τις στολές της ΕΛΑΣ, κάτι που είχαν παρατηρήσει και κάποιοι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης όταν ο νεαρός ανέβασε τη φωτογραφία με τη στολή.

Υπενθυμίζεται ότι και την προηγούμενη φορά που είχε προσπαθήσει να μπει στην Ελληνική Αστυνομία το 2019, ο Τάσος Ποτσέπης είχε συγκεντρώσει αρκετά μόρια για τις Ειδικές Δυνάμεις αλλά είχε κοπεί στα ψυχοτεχνικά τεστ.

Η στολή δεν κάνει τον συνιοριοφύλακα

Έτσι, εξηγείται και η μυστηριώδης φράση «αφιλοκερδώς υπέρ πίστεως & υπέρ πατρίδας θα πράξω το λειτούργημα του αμύνεσθαι υπέρ πατρίς…» στην ελαφρώς ανορθόγραφη ανάρτηση του Τάσου Ποτσέπη.

Μάλιστα, οι χρήστες του Instagram τον πήραν και αυτοί χαμπάρι και του έκαναν μαζικές αναφορές (reports), με αποτέλεσμα το κοινωνικό δίκτυο να αποκρύβει πλέον την ανάρτησή του με την αιτιολογία «ψευδείς πληροφορίες» (false information).

Πάντως, ο ίδιος ο Ποτσέπης θεώρησε σίγουρη την επιτυχία του και δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει τα αποτελέσματα της μοριοδότησης για τους συνοριοφύλακες για να κερδίσει για άλλη μια φορά την προσοχή που τόσο έχει ανάγκη.

Στην ανάρτησή του, εκφράζει… αγάπη μόνο για την πατρίδα: δηλώνει «χαρούμενος και ενθουσιασμένος να υπηρετεί στις μάχημες [η ορθογραφία όπως είναι στη δημοσίευση] μονάδες της συνοριοφυλακής» και έτοιμος να υπερασπιστεί «μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματός μου τας σημαίας & τα κυριαρχικά δικαιώματα της πανέμορφης πατρίδος μας».

Συμπορεύεται με τον Κασιδιάρη

Προς το παρόν, ο Ποτσέπης «προστατεύει» αφιλοκερδώς την πατρίδα, δίνοντας το «παρών» σε συγκεντρώσεις του υπόδικου Κασιδιάρη στη Θεσσαλονίκη.

Επίσης, δεν διστάζει να εκφράσει τις – αν μη τι άλλο – συντηρητικές και πατριωτικές του απόψεις στους followers του στα social media, όπου εμφανώς… συγκινημένος δηλώνει ότι προσκυνά«μόνο τους νεκρούς & τους αγέννητούς μας».

Ας ελπίσουμε ότι η επιτροπή για το ψυχοτεχνικό τεστ θα λάβει υπόψη της την «πλούσια» δράση του κ. Ποτσέπη.

Γράψτε το σχόλιό σας

Πηγή: in.gr