Ο Ντάνι Καρβαχάλ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου της Ισπανίας για την αναμέτρηση με την Ελλάδα, τονίζοντας πως το ματς είναι τελικός για τη «φούρια ρόχα» και υπάρχει μόνο η νίκη.

Παράλληλα ο δεξιός οπισθοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης αναφέρθηκε στην επιστροφή του στις κλήσεις του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος, επισημαίνοντας ότι αισθάνεται σαν να είναι η πρώτη του φορά.

Οι δηλώσεις του Ντάνι Καρβαχάλ:

Για το γήπεδο: «Είναι ένα γήπεδο με σημαντική χωρητικότητα. Όλα τα γήπεδα όμως είναι λίγο ίδια για εμάς: χορτάρι, έντεκα εναντίον έντεκα και μία μπάλα».

Για την επιστροφή του στην Εθνική: «Η επιστροφή μου έμοιαζε σαν να ήταν η πρώτη μου φορά και απολαμβάνω κάθε λεπτό, κάθε γεύμα με τους συμπαίκτες μου. Είναι κάτι που ονειρευόμουν από παιδί και το να είμαι εδώ είναι φανταστικό.

Η συμβουλή μου προς τους νέους είναι: πηγαίνετε στο παιχνίδι για να κερδίσετε, χωρίς φόβο, χωρίς να χάσετε ούτε λεπτό. Η Ισπανία έχει την υποχρέωση να κερδίζει κάθε παιχνίδι, είναι ο στόχος που θέσαμε στον εαυτό μας από τότε που φορέσαμε αυτή τη φανέλα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε και είναι ο μόνος τρόπος να τα καταφέρουμε από τον όμιλο».

Για το αν υπάρχει πίεση κόντρα στην Ελλάδα: «Σχετικά με την πίεση άκουσα προηγουμένως τον προπονητή. Μιλάμε για το πώς παλεύουμε πάντα για τους τίτλους και δεν έχουμε παλέψει για κάτι διαφορετικό. Η πίεση είναι πάντα καλή και πρέπει να την απολαμβάνεις.

Η ομάδα είναι φανταστική. Είναι μια πολύ υγιής ομάδα, στην οποία όλοι πάνε προς την ίδια κατεύθυνση. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να παίξω όλα τα παιχνίδια που θα ήθελα με την εθνική ομάδα.

Πρέπει να κερδίσουμε, όλα πρέπει να γίνουν για να κερδίσουμε αύριο και πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι ως τελικό, γνωρίζοντας ότι το αντίθετο θα είναι πολύ δύσκολο, οπότε ας προσπαθήσουμε να το αποφύγουμε».

Για το ότι έχει αναφέρει τον Λοπετέγκι ως τον καλύτερο τεχνικό που έχει συνεργαστεί: «Με τον Λοπετέγκι είχα μια πολύ καλή εμπειρία σε προσωπικό επίπεδο, αλλά το έχω πει αυτό και για τον Λουίς Ενρίκε. Η ιδέα του για το παιχνίδι αντικατοπτρίστηκε στις πρώτες τους κλήσεις.

Του αρέσει να εργάζεται για την ομάδα. Εγώ βλέπω και καταλαβαίνω έτσι το ποδόσφαιρο και τόσο αυτός όσο και ο Λοπετέγκι βλέπουν το ποδόσφαιρο με παρόμοιο τρόπο».

Πηγή: in.gr