Συγκλονίζει το βίντεο ντοκουμέντο από τον εμβολισμό από τον οποίο έχασε τη ζωή του ένας πατέρας τριών παιδιών στη Νέα Αρτάκη.

Όπως φαίνεται στις εικόνες που εξασφάλισε το Star, νταλίκα εμβόλισε μπροστά στα έκπληκτα μάτια περαστικών ένα φορτηγάκι. Ο οδηγός και οι επιβάτες του βαν έτρεξαν να σωθούν.

Ένας 28χρονος, πατέρας 3 παιδιών, δεν προλαβαίνει και πέφτει στο πεζοδρόμιο. Ένας από τους φίλους του προσπαθεί να τον σηκώσει όρθιο. Η νταλίκα σταματά στη μέση του δρόμου και ένας άντρας πετά προς τον οδηγό τον προφυλακτήρα από το φορτηγάκι.

Οι δύο άντρες κατεβαίνουν από το όχημα, τον κυνηγούν και αρχίζουν να τον ξυλοκοπούν με γροθιές και κλωτσιές.

Ο άντρας καταφέρνει να γλιτώσει από τα χέρια τους και λίγα λεπτά αργότερα η νταλίκα φεύγει από το σημείο προς άγνωστη κατεύθυνση

Μπροστά στα μάτια δύο μικρών παιδιών το προμελετημένο τροχαίο

Από τη συμπλοκή τραυματίστηκε ακόμη ένα άτομο που βρέθηκε στο πεζοδρόμιο. Οι επιβάτες που σώθηκαν αλλά και κάτοικοι της περιοχής προσπαθούν να βοηθήσουν.

Όλα έγιναν μπροστά στα μάτια δύο μικρών παιδιών που ήταν από ό,τι φάνηκε στην κάμερα ασφαλείας μέσα στο φορτηγάκι και πλησίασαν σοκαρισμένα τον τραυματία.

Η βεντέτα που κατέληξε σε τραγωδία

Ο 28χρονος δεν τα κατάφερε και πέθανε λίγη ώρα αργότερα. Οι Αρχές κάνουν λόγο για βεντέτα μεταξύ δύο οικογενειών Ρομά εξαιτίας διαφορών που είχαν για αρκετό καιρό.

Εναντίον των τριών ατόμων που αναζητούνται από την αστυνομία ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από κοινού και απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Πηγή: in.gr