Έχασε τη… μπάλα ο Τάκης Μπαλτάκος στη χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου. Και οι αυτόπτες μάρτυρες έχουν να το λένε πως έμεινε αρκετές φορές στριμωγμένος στη γωνιά του δίχως απαντήσεις σε βασικές ερωτήσεις που αφορούν την κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τουλάχιστον αυτό θα πρέπει κάποιος να του το αναγνωρίσει. Ξέρει ότι όσα κάνει δεν χωρούν… λόγια. Ότι δεν μπορούν να δικαιολογηθούν από οποιοδήποτε λογικό παρατηρητή.

Για παράδειγμα κάποια στιγμή τον ρώτησε τον πρόεδρο της ΕΠΟ, ο Κώστας Καραπαπάς: «Εσύ κύριε Μπαλτάκο μας λες τόσες μέρες για τον Μπένετ ότι δεν τον ξέρει κανείς στην Ελλάδα. Εσύ που τον ήξερες και τον διάλεξες; Και όσο και αν σε ρωτάμε τόσες μέρες δεν απαντάς στο πιο βασικό ερώτημα. Άντε εγώ να είμαι καλόπιστος – που φυσικά δεν είμαι- και να πιστέψω ότι δεν είσαι σε διατεταγμένη υπηρεσία. Πες μου λοιπόν. Γιατί διάλεξες αυτό που θέλει η ΑΕΚ για αρχιδιαιτητή και όχι αυτό που θέλουν οι 11 ομάδες της Super League; Πες μας έστω ένα επιχείρημα».

Τότε ο Παναγιώτης Μπαλτάκος εμφανώς στριμωγμένος προσπάθησε να δικαιολογηθεί :«Μα απο τους 4 big four, οι δυο δεν ήθελαν τον Κλάτενμπεργκ» προσπαθώντας να βάλει στο παιχνίδι και τον ΠΑΟΚ που ως γνωστόν παριστάνει μονίμως πως είναι και με τον αστυφύλακα αλλά και με τον… χωροφύλακα.

Εκεί όμως παρενέβη ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού Λεωνίδας Μπουτσικάρης: «Και σένα δεν σε ήθελαν οι δυο απο τους τέσσερις του Big 4 αλλά δεν είχες θέμα με αυτό κύριε Πρόεδρε»…

Για να συνεχίσει ο Κώστας Καραπαπάς: «Λοιπόν, δέχομαι και ας το μάθουν όλες οι ομάδες της Super League ότι δεν τις υπολογίζεις. Θες Big 4; Πες μας λοιπόν γιατί αγκαλιάζεις με τόση θέρμη αυτό που θέλει το 25% που εκπροσωπούν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στους φιλάθλους και όχι το 75% που είναι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός»;

Φυσικά ο Παναγιώτης Μπαλτάκος δεν είχε απάντηση, ψέλλισε μόνο: «ίσως πρέπει να βρούμε ένα κοινό τόπο να αποφύγουμε τις συγκρούσεις».

Πηγή: in.gr