Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για τα όσα έγιναν στη γενική συνέλευση της ΕΠΟ, αλλά και για τον ορισμό του διαιτητή στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός κάνοντας λόγο για τραγικές μέρες που βιώνει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όσα είπε ο Καραπαπάς:

«Οι μέρες που ζούμε είναι τραγικές για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρέπει όλοι μαζί να βρούμε έναν τρόπο να αλλάξει αυτό. Γιατί δε θέλουμε να ερχόμαστε σε γενικές συνελεύσεις ανούσιες και δεν προσφέρουμε τίποτα στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: «Είναι πολύ σοβαρό και σημαντικό παιχνίδι. Του οποίου η τάξη έχει διασαλευτεί με την επιλογή του διαιτητή. Νομίζω έγινε λάθος, είχαμε ζητήσει ένα διαιτητή από τα προηγμένα πρωταθλήματα, ο κύριος Μπένετ είπε δεν μπορεί να βρει τέτοιον διαιτητή ή δε θέλει. Όπως και να έχει ζητήσαμε έναν διαιτητή από τα προηγμένα πρωταθλήματα και ήρθε ένας από τη Σλοβακία, από τη Λιθουανία, τη Λετονία, την Εσθονία ότι περισσεύει από την Ευρώπη.

Εγώ για τον Ολυμπιακό μπορώ να μιλάω, εμείς θεωρούμε πως μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα όσους βαθμούς και αν είμαστε πίσω. Όλοι είναι μπροστά και τρέμουν τα πόδια τους. Ανέβηκαν οι τόνοι γιατί όταν γίνεται ένα παιχνίδι τόσο σοβαρό φέρνεις ένα διαιτητή από την Ισπανία, τη Γαλλία, τη Γερμανία για να μη μπορεί να πει κανείς τίποτα. Δεν μπορείς να φέρεις έναν Σλοβάκο, όταν αυτός που τον ανέδειξε ήταν τρία χρόνια στον ΠΑΟΚ. Εγώ δε το λέω για τον ΠΑΟΚ, ο Μπένετ δε θα έπρεπε όμως να το σκεφτεί. Είναι η δουλειά του».

Για τον τελικό σε ευρωπαϊκή χώρα:

«Πρέπει να δούμε σε ποια χώρα με ποιες συνθήκες. Ακούω πράγματα, εγώ που ξέρω καλύτερα το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο από αυτούς που είναι στην ΕΠΟ, μου φαίνονται κωμικά. Στη Γερμανία δεν επιτρέπεται να γίνει φιλικό μεταξύ ελληνικών ομάδων, δεν το επιτρέπει η αστυνομία, θα επιτρέψει τελικό με 60 χιλιάδες κόσμο».

Πηγή: in.gr