Και αύριο, Κυριακή 8 Νοεμβρίου, θα παραμείνουν ανοιχτά τα κομμωτήρια, έξω από τα οποία σχηματίστηκαν ουρές και τα τηλέφωνα πήραν φωτιά με το που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός ότι θα εφαρμοστεί lockdown. Μάλιστα η μεγάλη ζήτηση οδήγησε την κυβέρνηση στην απόφαση να τους δώσει παράταση δύο ημερών μέχρι να κατεβάσουν ρολά, τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου.

Όμως όπως αποδεικνύεται στο ρεπορτάζ του MEGA παρά την παράταση που δόθηκε η κίνηση μέχρι τις 21:00 ήταν αυξημένη και πολλοί θα ξενυχτίσουν για να μην τους συμβεί αυτό που συνέβη την προηγούμενη φορά με τα κατ’ οίκον πειράματα.

Αυτή τη φορά οι περισσότεροι γνωρίζοντας την κατάσταση που τους περιμένει επιλεγούν να είναι περιποιημένοι και με λουκ lockdown για να περάσουν την καραντίνα…

Κλεισμένα είναι λοιπόν τα ραντεβού και για αύριο, Κυριακή.

Προς αποφυγή δυσάρεστων και ακριβών εκπλήξεων, υπενθυμίζεται ότι για να πάει κάποιος στο κομμωτήριο θα πρέπει να στείλει μήνυμα στο 13033 και να επιλέξει τον κωδικό 2, που αφορά την μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα.

Πήραν φωτιά τα ψαλίδια

Αρκετές είναι οι γυναίκες που κάνουν πάρα πάνω από μια υπηρεσίες ομορφιάς αφού πιστεύουν πως το lockdown δεν θα διαρκέσει μόνο 3 εβδομάδες…

Κάποιοι έτρεξαν να προλάβουν τελευταία στιγμή κάποιοι άλλοι ήταν υποψιασμένοι και είχαν φροντίσει να έχουν κλείσει ραντεβού.

Κύρια επιλογή για τις γυναίκες είναι η βαφή, ενώ για τους άντρες το κούρεμα.

Τα μέτρα προστασίας επιβάλλουν λιγότερα άτομα στους χώρους ώστε να τηρούνται οι αποστάσεις, γεγονός που δυσχεραίνει το έργο των κομμωτών να εξυπηρετήσουν παλιούς και καινούργιους πελάτες.

Δουλειά δύο ήμερων δεν μπορεί να βγάλει τα σπασμένα μηνών

Σε κάθε περίπτωση κα παρά την αυξημένη κίνηση, οι εργαζόμενοι στον κλάδο εκφράζουν έντονη αγωνία για το τι μέλλει γεννέσθαι, καθώς όπως λένε χαρακτηριστικά «η δουλειά δύο ήμερων δεν μπορεί να βγάλει τα σπασμένα μηνών».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: in.gr