Ο Ρένος Χαραλαμπίδης καλωσόρισε τον Γιάννη Καψάλη λέγοντας: «Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι που είσαι μαζί μας απόψε. Μια φωνή που έχουμε γνωρίσει στην παραδοσιακή μουσική και όχι μόνο. Σήμερα θα ακούσουμε τραγούδια που έχουμε ακούσει από εσένα αλλά και πολλά άλλα».

Η Κατερίνα Ζαρίφη με τη σειρά της τόνισε ότι δεν μπορούσε να λείπει μια από τις καλύτερες φωνές της Ελλάδας από αυτό το αφιέρωμα που τιμά την παράδοση.

«Μια από τις καλύτερες φωνές της Ελλάδας που λέει τραγούδια που έχουν σχέση με το θέμα των ημερών που είναι τα 200 χρόνια από το ’21» συνέχισε ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Ο Γιάννης Καψάλης θέλησε να ευχαριστήσει θερμά το MEGA «που μας έδωσε την ευκαιρία να πούμε τα δημοτικά μας τραγούδια σε αυτό το υπέροχο μέρος. Εύχομαι ο κόσμος που θα το δει από το σπίτι να του μείνει αξέχαστο αυτό το γλέντι που θα στήσουμε απόψε εδώ».

Με αφετηρία την Ήπειρο, τόπο καταγωγής του Γιάννη Καψάλη στη βραδιά θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις. Ένα παραδοσιακό «Σπίτι με το MEGA» στο οποίο ανταμώνει η Ήπειρος, η Θράκη, η Κρήτη και τα νησιά μας.

«Όλη η Ελλάδα θα είναι απόψε εδώ».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: in.gr