Αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο στρατόπεδο του Ατρομήτου, με τους Γιώργο Παράσχο,  Παναγιώτη Γκουτσίδη και Γιώργο Πήδουλα να βρίσκονται θετικοί στον κορωνοϊό. 

Οι Περιστεριώτες με επίσημη ανακοίνωσή τους, ενημέρωσαν πως το ματς με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (21/11) θα διεξαχθεί κανονικά, τονίζοντας πως η Superleague ήταν αρνητική στην περίπτωση της αναβολή του ματς, ενώ σημείωσαν πως στον πάγκο θα καθίσει ο Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών και προπονητής της Κ19, Γιώργος Κορακάκης.

Παράλληλα, μετά την αρνητική απάντηση της Superleague για αναβολή του ματς με τους Θεσσαλονικείς, οι Περιστεριώτες ζήτησαν την αναβολή του αγώνα της Κ19.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρομήτου:

«Από το βράδυ της Τρίτης 16ης Νοεμβρίου, ως ΠΑΕ Ατρόμητος ενημερώσαμε για τα θετικά κρούσματα κορωνοϊού σε τρία μέλη του προπονητικού επιτελείου, μεταξύ των οποίων του ίδιου του προπονητή της ομάδας μας, Γιώργου Παράσχου και του άμεσου βοηθού του, Παναγιώτη Γκουτσίδη.

Ως εκ τούτου, καθώς πρόκειται για μία πρωτοφανή κατάσταση λόγω της διασποράς του COVID-19 αποκλειστικά στο προπονητικό επιτελείο κάτι που δεν έχει προβλεφθεί ως ενδεχόμενο από το υγειονομικό πρωτόκολλο, αιτηθήκαμε το πρωί της Τετάρτης 17ης Νοεμβρίου στη διοργανώτρια αρχή, Super League, την κατ’ εξαίρεση αναβολή της προσεχούς αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή 21 Νοεμβρίου.

Η απάντηση της Super League ήταν αρνητική, διότι το υγειονομικό πρωτόκολλο δεν προβλέπει την αναβολή αγώνα σε περίπτωση θετικού κρούσματος στο προπονητικό προσωπικό. Κατόπιν αυτών των εξελίξεων, την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας μας για την αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής θα αναλάβει ο Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών και προπονητής της Κ19, Γιώργος Κορακάκης.

Λόγω της παρουσίας του Γιώργου Κορακάκη στις υποχρεώσεις της επαγγελματικής ομάδας, αιτηθήκαμε την αναβολή της αναμέτρησης για το πρωτάθλημα Κ19 κόντρα στο αντίστοιχο τμήμα του ΠΑΟΚ, κάτι το οποίο έγινε δεκτό»

Πηγή: in.gr