Συνέντευξή στη «Wiener Zeitung» της Αυστρίας παραχώρησε ο Νταμίρ Κάναντι και μίλησε για τη δεύτερη θητεία του στον Ατρόμητο και όσα δεν πήγαν καλά με αποτέλεσμα να τελειώσει άδοξα και πρόωρα.

Ο πρώην τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου τόνισε πως οι μεταγραφές που έγιναν το περασμένο καλοκαίρι δεν ήταν τόσο καλές όσο στο παρελθόν και ότι ο πρόεδρος ήθελε να παίζουν αυτοί που κόστιζαν περισσότερο. Τέλος επισήμανε πως από τότε που έφυγε η ομάδα έχει διαλύσει αγωνιστικά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κάναντι:

«Ο Ατρόμητος έχει έναν σημαντικό ρόλο στην καριέρα μου. Και οι δύο πλευρές ευνοήθηκαν από τη συνεργασία. Η δεύτερη θητεία ήταν λίγο διαφορετική. Στην Ελλάδα εξαρτάσαι οικονομικά πολύ από τον πρόεδρο.

Και οι δουλειές δεν πάνε όπως θα περίμενε, πιθανότατα λόγω και της πανδημίας. Ως αποτέλεσμα, οι μεταγραφές δεν ήταν τόσο καλές όσο στο παρελθόν. Και η διάθεση του προέδρου ήταν επίσης διαφορετική. Δυστυχώς, η λύση της συνεργασίας αποφασίστηκε με βάση τα συναισθήματα, αν και η ομάδα ήταν ήδη σε αναστάτωση.

Μετά τα νέα πρόσωπα που ήρθαν τον χειμώνα, πετύχαμε καλύτερα αποτελέσματα κόντρα σε μικρότερους αντιπάλους. Συνεχώς έχτιζα τους δικούς μας νεαρούς παίκτες, που έπαιζαν καλά. Τα βραχυπρόθεσμα αποτελέσματα, ωστόσο, κρίθηκαν ως πιο σημαντικά.

Ο πρόεδρος εστίαζε στα οικονομικά, κι αν πληρώνει παίκτες που κοστίζουν περισσότερο, τότε πρέπει να παίζουν. Δυστυχώς, μετά την αποχώρησή μου, όλα έχουν διαλύσει, όπως μπορείτε να δείτε και στα αποτελέσματα».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: in.gr