Τουλάχιστον 14 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην πρωτεύουσα του Καμερούν, μετά από κατολίσθηση που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια μιας κηδείας.

Η κατολίσθηση σημειώθηκε σε μια δημοφιλή συνοικία της Γιαουντέ, πρωτεύουσας του Καμερούν. Εκατοντάδες πανικόβλητοι κάτοικοι, σύμφωνα με γαλλικά μέσα ενημέρωσης, μαζί με διασώστες, αναζητούσαν αγαπημένα τους πρόσωπα στο σημείο της τραγωδίας.

Διαβάστε επίσης: Ιταλία: Μεγαλώνει η τραγωδία στην Ίσκια – Νεογέννητο ανάμεσα στα θύματα

Εικόνες που κάνουν τον γύρο των social media δείχνουν κόσμο να έχει θαφτεί κάτω από το έδαφος, ενώ ο κόσμος που βρίσκεται στο σημείο είναι σε κατάσταση σοκ.

Κάτοικοι που μίλησαν στο AFP ανέφεραν ότι πολλές οικογένειες είχαν κατασκηνώσει σε μεγάλες σκηνές σε ένα ανοιχτό χώρο στην κορυφή ενός λόφου, όταν το έδαφος υποχώρησε.

Τέσσερα πτώματα καλυμμένα με λευκά σεντόνια απομακρύνθηκαν νωρίς το βράδυ της Κυριακής από την αστυνομία στη δημοφιλή συνοικία της Νταμά, στα ανατολικά προάστια της Γιαουντέ, ανέφερε ένας δημοσιογράφος του AFP.

«Μεταφέρουμε πτώματα στο νεκροτομείο του κεντρικού νοσοκομείου, ενώ η έρευνα για άλλους ανθρώπους ή πτώματα, συνεχίζεται», δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης ο Νασερί Πολ Μπέα, κυβερνήτης της περιοχής.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή: in.gr