Τι και αν η Σερβία κρατούσε την τύχη στα χέρια της μέχρι το 63′ (3-1), το Καμερούν με ένα απίθανο… comeback μέσα σε τρία λεπτά κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα και να πάρει έναν «χρυσό» βαθμό που το κρατά «ζωντανό» στο κόλπο της πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Μια ματσάρα η οποία είχε έντονο «ελληνικό» χρώμα μιας και στις αρχικές επιλογές των δύο προπονητές βρέθηκαν ο Πιερ Κουντέ του Ολυμπιακού για το Καμερούν, αλλά και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς του ΠΑΟΚ για την Σερβία, ο οποίος πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση μοιράζοντας δύο ασίστ.

Στο 29′ ο Καστελέτο άνοιξε το σκορ, όμως οι Πάβλοβιτς (45+1′), Σ. Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (45+3′) και Μίτροβιτς (53′) έκαναν το 3-1. Ωστόσο, η αφρικαν με τους Αμπουμπακάρ (63′) και Τσούπο-Μότινγκ (66), ολοκλήρωσε την μεγάλη επιστροφή.

Πλέον τα πάντα στον έβδομο όσον αφορά την πρόκριση είναι ανοικτά με την Σερβία να αντιμετωπίζει την Ελβετία και την Βραζιλία το Καμερούν στις 2 Δεκεμβρίου με τις δύο αναμετρήσεις να ξεκινούν την ίδια ώρα 21.00

ΚΑΜΕΡΟΥΝ: Επασί, Φάι, Σαρλς-Καστεγέτο, Ενκουλού, Τόλο, Ανγκισά, Κούντε, Χόνγκλα, Εμπεμό, Τσούπο-Μότινγκ. Εκαμπί

ΣΕΡΒΙΑ: Β. Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Μιλένκοβιτς, Βέλκοβιτς, Πάβλοβιτς, Α. Ζίβκοβιτς, Λούκις, Μαξίμοβιτς, Κόστιτς, Τάντιτς, Σ. Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Μίτροβιτς

Πηγή: in.gr