Λιγότερο από έναν μήνα αφότου ένας Κινέζος influencer πέθανε πίνοντας 7 μπουκάλια αλκοόλ σε live μετάδοση, ακόμα ένας σταρ των social media πέθανε πίνοντας μεγάλη ποσόστητα ενός σκληρού ποτού με μεγάλη περιεκτικότητα σε αλκοόλ.

Ο 27χρονος Zhong Yuan Huang Ge, που έχει πάνω από 170.000 followers, πέθανε στις 2 Ιουνίου, παίρνοντας μέρος κι αυτός σε ένα challenge με αντικείμενο την κατανάλωση υπερβολικής ποσότητας baijiu, που ονομάζεται αλλιώς «κινέζικο νερό της φωτιάς» και η περιεκτικότητά του σε αλκοόλ κυμαίνεται από 35% έως 60%.

Όπως αναφέρει η New York Post σε βίντεο που αναρτήθηκαν στον λογαριασμό του Huang και πια έχουν κατέβει, φαινόταν να πίνει αλκοόλ, να ανάβει χαρτομάντιλα ποτισμένα στο αλκοόλ και μετά να καυχιέται για τις πυραμίδες με τα άδεια μπουκάλια.

«Προσπαθούσε να εξοφλήσει ένα χρέος»

Όπως είπε η σύζυγος του Influencer, προσπαθούσε να εξοφλήσει ένα τεράστιο χρέος. Όπως αναφέρουν οι Straits Times, φαίνεται σε βίντεο από το δωμάτιο του Huang, στον τοίχο του υπήρχαν γραμμένες οι φράσεις «τα χρήματα είναι πιο σημαντικά από τη ζωή» και «η ζωή δεν είναι μόνο χρήματα, αλλά θα χρειαστείς χρήματα για να ζήσεις».

Πηγή: in.gr