Στην Νέα Υόρκη, μία μητέρα καταφέρνει να σώσει τον πεντάχρονο γιο της από τον επίδοξο απαγωγέα που άρπαξε το παιδί από τον δρόμο.

Το περιστατικό που συνέβη στο Κουίνς καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας και οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα τα στοιχεί του άνδρα.

«Είπα, Θεέ μου τα παιδιά μου, Θεέ μου το αγόρι μου» δήλωσε στην τοπική τηλεόραση η Ντίαζ Λόπεζ, που εξήγησε πως το ένστικτο της μητρότητας είναι εκείνο που την όπλισε ώστε να αντιδράσει με διαφορετικό τρόπο.

«Πρέπει να κάνεις ότι είναι απαραίτητο, με κάθε κόστος. Το αυτοκίνητο ήταν απλά παρκαρισμένο εκεί. Δεν φανταζόμουν ότι ο άνδρας αυτός θα έβγαινε από το αυτοκίνητο και θα άρπαζε τον γιο μου. Πρέπει να είναι κανείς πάντα σε εγρήγορση και να μην μιλά στο τηλέφωνό του» συμπλήρωσε η μητέρα.

Ένα μπορντό Ι.Χ. σταματά απότομα στην άκρη του δρόμου με τον οδηγό του να βγαίνει από αυτό και να αρπάζει το μικρό παιδί από τα χέρια της μητέρας του.

Στη συνέχεια εκείνη και άλλοι περαστικοί προσπαθούν να αποσπάσουν το παιδί από τον επίδοξο απαγωγέα, με τη μητέρα να καταφέρνει να το τραβήξει από το παράθυρο του συνοδηγού. Αμέσως μετά ο δράστης βάζει μπρος και διαφεύγει, παρά την προσπάθεια περαστικών να τον σταματήσουν.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή: in.gr