Η Ελλάδα θρηνεί τους νεκρούς της απο το τραγικό πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη που οδήγησε στον θάνατο δεκάδες ανθρώπους – φοιτητές στην πλειοψηφία τους – ενώ αρκετοί νοσηλεύονται τραυματισμένοι ενώ πολλοί από αυτούς έχουν σοβαρά εγκαύματα.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία έχει υποστεί πολύ σοβαρά εγκαύματα ως αποτέλεσμα της επίθεσης με βιτριόλι που δέχτηκε, στέκεται στο πλευρό των εγκαυματιών για να τους βοηθήσει μέσα από την εμπειρία της.

Ακόμα αναφέρει ότι η ίδια θα μπορούσε να είναι ανάμεσα στους νεκρούς ή τους τραυματίες αφού αύριο ήταν να ταξιδέψει για Θεσσαλονίκη ως φοιτήτρια μεταπτυχιακού στο ΑΠΘ.

Το μήνυμα της Ιωάννας Παλιοσπύρου:

«Αύριο θα ταξίδευα για Θεσσαλονίκη, με ΤΡΕΝΟ ως ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ για το μεταπτυχιακό μου στο ΑΠΘ. Θα μπορούσα να είμαι εγώ ή κάποιος συμφοιτητής μου. Μιλάμε για νέα παιδιά που σκοτώθηκαν λόγω αμέλειας κάποιων ΑΝΕΥΘΥΝΩΝ.

Μετά το αρχικό σοκ, νιώθω θυμό, λύπη και ένα ψυχοπλάκωμα… που με τις ώρες μεγαλώνει. Κουράγιο στις οικογένειες των νεκρών μας. Και γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες. Είμαι δίπλα στους εγκαυματίες, να βοηθήσω με κάθε τρόπο που μπορώ, μέσα από τη δική μου εμπειρία.

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου:

Πηγή: in.gr